«Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι...» - Η αντίδραση της Άννας Βίσση όταν την ρώτησαν για το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

«Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι...» - Η αντίδραση της Άννας Βίσση όταν την ρώτησαν για το τραγούδι της Πρωτοψάλτη

Για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την απόφαση της να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι της "Πάμε στον Άδωνη για καφέ", τοποθετήθηκε, η Άννα Βίσση το πρωί της Δευτέρας 20/11, σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα.

Οι κάμερες εντώπισαν την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο κατα την άφιξή της από την Κύπρο και συγκριμένα από την πατρίδα της, τη Λάρνακα, όπου έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει ο πρώτος διεθνής Μαραθώνιος. «Ας μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο, 350 μέτρα έτρεξα. Συμβολικά για το event.» ανέφερε αρχικά.

Η απάντηση της Άννας Βίσση για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη

«Πάω να φύγω. Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές γιατί δεν θέλω ούτε να τους κρίνω ούτε να με κρίνουν. Δεν μου αρέσει να τα λέω αυτά. Να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους δεν θα ήθελα από τη στιγμή που δεν γνωρίζω. Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι με τίποτα! Δεν θέλω ονόματα!»

Δείτε επίσης: «Είχατε και στο χωριό σας μωρέ body shaming; Μπουρδολόγοι!» - Άγριο κράξιμο από τον Γρηγόρη Πετράκο σχετικά με την απόφαση της Πρωτοψάλτη για στίχο τραγουδιού της

«Δεν θα άλλαζα στίχο από τα τραγούδια μου, τους αλλάζουν στο TikTok και γελάμε»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι νέες δηλώσεις του Κραουνάκη για τη Πρωτοψάλτη

«Τελειώνει το ”Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα, εγώ, οι αδερφές μου, η Πρωτοψάλτη και ένας φίλος εύσωμος, να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον ”Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να πάμε στον ”Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα.

Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργελαριό” με τη ”χοντρή” τρεις μέρες. Αυτό είναι το θέμα. Την ημέρα του “Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη ”τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν. Λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα», είπε χαρακτηριστικά και για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη δήλωσε: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».