«Τώρα ήρθε ο Ιταλός και κάνουμε πάλι....» - Το ξεσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την άφιξη του Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα

«Εμείς γινόμαστε γραφικοί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Τώρα ήρθε ο Ιταλός και κάνουμε πάλι....» - Το ξεσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την άφιξη του Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρίσκεται o Μικέλε Μορόνε ο οποίος θα βρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 20/11 στον πλευρό της Βίκυς Καγιά στο Tae Kwon Do, για τα MadWalk 2023. Το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στο γήπεδο για την πρόβα generale. Όπως αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στο "Πρωινό", το οποίο μετέδωσε αποκλειστικά πλάνα, θα ερμηνεύσει 2 τραγούδια.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, μετά την προβολή αποκλειστικών πλάνων από την πρόβα, εξέφρασε έντονα, την απόψη του για την άφιξή του Μικέλε Μορόνε αλλά και για το πως το αντιμετωπίζουμε ως χώρα.

Το ξεσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την άφιξη του Μικέλε Μορόνε στην Ελλάδα

«Υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που έχουν 1 εκ. ακόλουθους και δεν είναι σταρ. Ο Περρής είπε ότι ήταν υποψήφιος πέρσι για 'βατόμουρο'. Ηθοποιό δεν τον λες, είναι γνωστός για την εμφάνισή του...» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτ επίσης: Από την Ιταλία στην πασαρέλα του Madwalk 2023 στο πλευρό της Βίκυς Καγιά - Η εμφάνιση του πρωταγωνιστή στις 365 μέρες, Μικέλε Μορόνε, που θα συζητηθεί

«Επειδή δεν μας θεωρούν σοβαρή χώρα, αλλά τόπο διακοπών και μόνο και φτηνών διακοπών, γιατί όταν πάνε αλλού και τους τα παίρνουν πιο χοντρά λένε συγγνώμη πάω στην Ελλάδα με τόσα. Αλλού τα σκάνε, την Ελλαδίτσα την θεωρούν ωραία αλλά όχι και ακριβή. Εμείς γινόμαστε γραφικοί που υποδεχόμαστε και γείτονες, είχε έρθει ένας Τούρκος και πώς κάναμε λες και... και τώρα ήρθε ο Ιταλός και κάνουμε πάλι να ανοίξουμε τα σπίτια μας, ο Ομπάμα όταν είχε έρθει δεν κάναμε έτσι!»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Εικόνες από την άφιξη με τη σύντροφό του

O γνωστός ιταλός ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα την Κυριακή 19/11 από Ιταλία μαζί με την σύντροφό του. Ο σούπερ σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου ταξίδεψε business class μαζί με την αγαπημένη του και δύο ακόμη άτομα.

Δείτε εδώ το βίντεο: