«Να κάνεις εμετό επειδή είσαι έγκυος και να...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Fays Time

«Μετά έγραφαν άρρωστη η Φαίη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να κάνεις εμετό επειδή είσαι έγκυος και να...» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Φαίη Σκορδά στο πλατό του Fays Time

Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fays Time, σήμερα Δευτέρα 20/11. Η παρουσιάστρια περιέγραψε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί την περίοδο της εγκυμοσύνης της, όταν ακόμη ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Αφορμή για την αποκάλυψη αυτή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό και προβλήθηκε στην εκπομπή του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, το περασμένο Σάββατο 18/11.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που κατάφερε να χτίσει μια τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, μίλησε για το "ξύλο" και την λάσπη που "έφαγε" όσο βρισκόταν στην πρώτη γραμμή. Ενώ, αναφέρθηκε στα πρωτοσέλιδα μεγάλων εφημερίδων για γεγονότα που δεν συνέβησαν ποτέ.

«Να κλαίω, να μη θέλω να πάω στην εκπομπή. Ρώτα τον Περρή, που ήταν αρχισυντάκτης μου, με μαζεύανε. Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα, δεν ήθελα να βγω, δε μπορούσα να βγω. Ακόμα και σύντροφος μου, μου έλεγε σε παρακαλώ ηρέμησε, θα αρρωστήσεις, δηλαδή έχω περάσει πολύ άσχημα και για αυτό λέω σταματήστε παιδιά. Έχουν βγει και έχουν πει, ότι ήμουν η κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και εγώ έσκιζα» - δείτε εδώ ολόκληρη την εφόλης της ύλης συνέντευξη της.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Με αφορμή λοιπόν την εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό που είχε βιώσει η ίδια την περίοδο της εγκυμοσύνης της με έναν φωτογράφο που περίμενε έξω από το σπίτι της.

«Ξέρεις τι είναι να κατεβαίνεις από το σπίτι σου, να θες να κάνεις εμετό επειδή είσαι έγκυος και να έχεις τέσσερις φωτογράφους απέναντι; Να κάνεις εμετό και να βλέπεις τον άλλον να σε τραβάει... που κάνεις εμετό σε μία σακούλα... Εκείνη την ώρα λες εντάξει άνθρωπος είσαι, μπορεί να είσαι γνωστός...Μετά έγραφαν άρρωστη η Φαίη», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά.