«Το παιδί μου, θα έχει να φάει;» - Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου

Μόνιμη σκέψη στο μυαλό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το παιδί μου, θα έχει να φάει;» - Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου

Εδώ και λίγο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη έχει εξηγήσει πως η κόρη της, Λάουρα, έχει φύγει στο εξωτερικό για σπουδές και η ανησυχία της για το πώς περνάει τον χρόνο της εκεί, αλλά και τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεται, είναι μεγάλη. Την Δευτέρα 20/11, μέσα από την εκπομπή της στο MEGA, Ελένη, μάλιστα, εξέφρασε άλλη μία ανησυχία της για εκείνη όσο είναι μόνη της.

Τι τρώει το παιδί της; Δεν ήταν καθόλου εύκολη όσον αφορά στο φαγητό όσο ήταν μικρή και σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν ξέρει και να μαγειρεύει, το άγχος της κορυφώνεται. Το μοιράστηκε, όμως, με τον συνεργάτη της, Γιώργο Τσούλη, ο οποίος ως μπαμπάς την καταλαβαίνει.

Το άγχος της Ελένης Μενεγάκη για την Λάουρα Λάτσιου

«Σας έλεγα τις προάλλες για την κόρη μου που είναι στο εξωτερικό και ότι η έγνοια μου ήταν όχι πως θα κοιμηθεί μόνη της, αλλά τι θα φάει. Είπα "Το παιδί μου, θα έχει να φάει, που δεν ξέρει να φτιάχνει τίποτα; Ποιος θα μου το προσέξει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα

Η τελευταία κοινή εμφάνιση πριν την φυγή της νεαρής στο εξωτερικό

Η Ελένη Μενεγάκη όποτε βρίσκεται εκτός στούντιο και εκπομπής, περνά τον χρόνο της με την οικογένειά της, τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά τους (δείτε εδώ το σκάφος των 100.000 ευρώ με το οποίο ταξιδεύουν συνεχώς). Πέρα, όμως, από όσα δημοσιεύει η ίδια στα social media της, οι στιγμές τους που έρχονται στο φως είναι ελάχιστες.

Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε την ίδια μαζί με την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου στους δρόμους της Αθήνας πριν από καιρό και οι δυο τους έκαναν χαμό. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς το μέρος τους, με την παρουσιάστρια να εντυπωσιάζει με το μαύρο φόρεμα που επέλεξε, το ροζ κραγιόν της και τα λιτά αξεσουάρ της, ενώ πολλοί παρατηρούσαν πόσο έχει μεγαλώσει η νεαρή, καθώς έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα πια (δείτε εδώ το μήνυμα που της έστειλε και την "τρέλανε").

Μενεγάκη Λάουρα

Ελένη Μενεγάκη Λάουρα Λάτσιου