«Αποφάσισα να...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για την προσωπική της ζωή

«Πέρυσι στα 30 έκανα μια ευχή...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δανάη Μπάρκα πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της διοργανώνοντας ένα τεράστιο πάρτι, με καλεσμένους όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Έβαλε τα καλά της, χόρεψε και τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα και τράβηξε πολλές φωτογραφίες (δείτε εδώ βίντεο από τον χορό αγκαλιά με τον Μαραντίνη και την ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη).

Κάποιες από αυτές τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 20/11 και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο, αποκαλύπτοντας την ευχή που έκανε πέρυσι στα γενέθλιά της και την απόφαση που πήρε μετά τα φετινά για τη ζωή της.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλιά της

«31 it is.

Πέρυσι στα 30 έκανα μια ευχή: Να ξεχωρίζω πάντα τους αληθινούς ανθρώπους απ' τους ψεύτικους έτσι ώστε να περιτριγυρίζομαι μόνο από φωτεινά χαμόγελα, θετική ενέργεια, καθόλου δήθεν προσωπικότητες, αυθεντικότητα, ανοιχτές αγκαλιές, ξεγνοιασιά, χορούς και άπλετη θετική ενέργεια.

Ένα χρόνο μετά αποφάσισα να μαζευτώ με όσους θεωρώ ότι όντως χαίρονται με την χαρά μου, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να γλεντήσουμε και να μας μείνει η γεύση μιας ωραίας βραδιάς που θα την θυμόμαστε. Με κάποιους έχω μεγαλώσει μαζί, με κάποιους γνωρίστηκα στην δουλειά, κάποιοι είναι οικογένεια μου, κάποιοι είναι new entries που περνάμε όμορφα όταν βρισκόμαστε, κι άλλοι είναι οι σταθερές αξίες της ζωής μου. Δεν γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους αλλά έχουν όλοι ανεξαιρέτως ένα κοινό : υπέροχη ενέργεια.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους μας να βρισκόμαστε με ωραία άτομα, όχι δήθεν, άτομα αυθεντικά που μας κάνουν να περνάμε όμορφα, ανθρώπους που μας σέβονται και μας προστατεύουν, ανθρώπους που μας κάνουν να ξεχνάμε ό,τι μας προβληματίζει, να αγκαλιαζόμαστε σφιχτά, να δημιουργούμε στιγμές αξέχαστες, να μας φροντίζουν και να τους φροντίζουμε, να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες τους & να τους στεκόμαστε στις δυσκολίες τους. Μία ζωή έχουμε. Να την περνάμε ωραία.

Υ.Γ : Σας υπερευχαριστώ για τις ευχές σας. Είστε σπουδαίοι & γλυκύτατοι όλοι!

(Έρχονται κι άλλες φωτογραφίες, τις επόμενες μέρες)», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μια φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι ταίριαξα με έναν άνθρωπο, αλλά...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον αέρα του "Πάμε Δανάη"