Ήταν κολλητοί και απομακρύνθηκαν: «Ίσως και να φταίω εγώ γιατί...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Βέρτη για τον Αντώνη Ρέμο

Τι συνέβη και χάθηκαν ξαφνικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και στον Γιώργο Λιάγκα. Μίλησε αναλυτικά για τα παιδικά του χρόνια και για τον τρόπο που η μουσική μπήκε στη ζωή του, ακόμη και για την επιλογή του καλλιτεχνικού του επωνύμου, ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις για πιο προσωπικά ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο παλαιότερα έκανε πολύ καλή παρέα. Οι δυο καλλιτέχνες, όμως, περνώντας τα χρόνια κάπως χάθηκαν μεταξύ τους, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη.

Δείτε επίσης: «Επειδή η γυναίκα μου μαγειρεύει, είναι υποδεέστερη;» - Το νέο ξεκαθάρισμα του Νίκου Βέρτη στη δήλωσή του, που είχε παρεξηγηθεί

Όλη η αλήθεια για τον Αντώνη Ρέμο και τον Νίκο Βέρτη

«Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολύ παρέα με τον Αντώνη Ρέμο. Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα πια. Δεν έγινε κάτι. Η παρέα συνεπάγεται με μια περίοδο της ζωής σου. Ο Αντώνης τότε κι εγώ ήμασταν σε μια φάση τότε πιο χαβαλέ, δεν δούλευα τόσο, κάναμε ταξίδια. Οι άλλοι κάνουν ακόμα παρέα, εγώ όχι. Ίσως και να φταίω εγώ γιατί είμαι εργασιομανής. Δεν έκοψα την παρέα. Ακόμα και τώρα μιλάμε. Τους αγαπάω πάρα πολύ όμως. Απλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου περνάω ωραία με αυτό», εξομολογήθηκε ο ίδιος και εξήγησε πως πολλά είναι τα πρόσωπα του χώρου που εκτιμά γενικότερα και έχει επικοινωνία, παρόλο που μπορεί να μη τους βλέπει συχνά.

Δείτε επίσης: «Τον συνάντησα προχθές είναι σε...» - Η αποκάλυψη του Νίκο Βέρτη για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά