«Τον συνάντησα προχθές είναι σε...» - Η αποκάλυψη του Νίκο Βέρτη για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τον συνάντησα προχθές είναι σε...» - Η αποκάλυψη του Νίκο Βέρτη για την κατάσταση του Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Βέρτης λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεων του στα μπουζούκια, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτάνε τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για την προσωπική του ζωή αφού πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει η σύντροφός του (δείτε φωτογραφία της).

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος "παλεύει" με τη ζωή του και συγκεκριμένα με ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του (δείτε την σημερινή του εικόνα).

«Τον συνάντησα προχθές είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα. Είδα έναν άνθρωπο που με την δυναμική του μυαλού του θα αποκρούσει τα πάντα», αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης για την συνάντηση τους και την κατάσταση του τραγουδιστή.

Σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή, και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, απάντησε «Δεν με θέλει καμία, δεν το καταλαβαίνετε; Είναι επιλογή μου να μην κάνω οικογένεια. Θέλω όταν κάνω να είμαι εκεί».

«Έχω σκεφτεί να αποσυρθώ αλλά ξέρεις πόσες οικογένειες δουλεύουν εδώ μέσα;», ανέφερε στο τέλος λέγοντας πως ναι με τον σκέφτεται αλλά αυτή την στιγμή δεν γίνεται.

Ακόμη ρωτήθηκε για το χαμό που προκάλεσε η απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι "Άδωνις" την λέξη χοντρή.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δε θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο νομίζω. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω ότι είμαι χοντρός. Οποιαδήποτε λέξη χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος, ανάλογα από την οπτική που θα τη δεις, υπάρχει ένας αρνητισμός. Σημασία έχει πως θα το εκλάβεις και μια αδύνατη, μπορείς να την πεις ξερακιανή. Ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι έχει σημασία. Εγώ δε θα ξεχάσω στην Ολλανδία, στο σχολείο, ότι όταν θέλανε να με προσβάλλουν στην τάξη που με φώναζε “Έλληνα” σταματήσανε όταν κατάλαβαν ότι δεν ενοχλούμαι και είμαι περήφανος για αυτό», σχολίασε.