«Θέλω να κλάψω...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για την κόρη της

Δείτε εδώ το λόγο!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια, Μαίρη Συνατσάκη, έχει δει τη ζωή της να αλλάζει τον τελευταίο καιρό, αφού πλέον απολαμβάνει ένα νέο ρόλο, αυτόν της μητέρας. Η ίδια έχει παραδεχθεί, πως η μητρότητα την έχει επηρεάσει, μάλιστα δέχεται και κάποιες φορές κακόβουλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτό (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Πριν λίγες ώρες, όμως έκανε μία δημόσια εξομολόγηση για την κόρη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη μορφή ενός story video, που ήταν αρκετά διαφορετική από αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

Η δημόσια αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη στο Instagram

«Θέλω να κλάψω από την αϋπνία... Είναι σε αναπτυξιακό άλμα η γλυκούλα μου μαζί με δόντια», είπε και έγραψε στην ανάρτησή της.

Συνατσάκη κόρη

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τους 11 μήνες ζωής της Ολίβια

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά!

Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια.

Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.