Μαρία Συνατσάκη: «Εγώ ως άνθρωπος...» - Η απάντησή της στο χειρότερο μήνυμα που της έχουνε στείλει

«Καταλαβαίνω, ότι αυτό προβάλει το...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Μαρία Συνατσάκη: «Εγώ ως άνθρωπος...» - Η απάντησή της στο χειρότερο μήνυμα που της έχουνε στείλει

Η γνωστή παρουσιάστρια και Influencer, Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο YouTube με ένα βίντεο, κατά το οποίο εξηγεί ποιο είναι το χειρότερο μήνυμα, που της έχουνε στείλει και απαντά.

Ποιο είναι το μήνυμα και η απάντηση της Μαίρη Συνατσάκη σε αυτό

Στην αρχή του βίντεο μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της (δείτε εδώ το δωμάτιο της μικρής) και πως της έχει αλλάξει τη ζωή. Μάλιστα, επισήμανε, πως θα συνεχίσει να κάνει δημοσιεύσεις στο YouTube με μια σειρά από βίντεο, στα οποία θα μιλάει για τα μηνύματα που δέχεται και θα απαντάει σε αυτά.

Τα σχόλια που της έχουν κάνει ιδιαίτερα σκληρά και "πονετικά", όπως λέει. Στις 15 Αυγούστου, λοιπόν δέχτηκε μία απάντηση στο inbox της σε ένα story που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην εν λόγω ανάρτηση ήταν με ένα κότσο και έλεγε, πόσο της αρέσει η σκούπα και πόσο την ηρεμεί. Της στέλνουν λοιπόν, στο ίδιο story διάφορες απαντήσεις από τον ίδιο λογαριασμό. Αρχικά, δέχθηκε ένα μήνυμα, το οποίο έγραφε "Τι έχεις πάθει;", μετά "Τσίμπησες κατάθλιψη με το παιδί;", και τέλος "Δεν ήσουν έτσι. Εύχομαι να επανέλθεις στη Μαίρη, το icon, που όλοι αγαπήσαμε".

Το συγκεκριμένο ήταν κάτι, το οποίο την πλήγωσε αρκετά και τη βάρυνε, είχε απαντήσει στο άτομο αυτό, "τι ερωτήσεις είναι αυτές;". Μάλιστα, στην ανάρτηση που είχε κάνει η παρουσιάστρια για τη γιορτή της είχε κάνει αναφορά στο περιστατικό (δείτε εδώ το post), ώστε να το ξορκίσει από μέσα της. Η κυρία της έγραψε μηνύματα στη συνέχεια, όπου της έγραφε, πως οι απορίες της είναι εύλογες, αφού της αρέσει η σκούπα το Δεκαπενταύγουστο, ενώ έκανε ταξίδια, μπαζάρ και άλλα.

«Εγώ ως άνθρωπος φοβόμουν την αλλαγή», είπε και υπογράμμισε, ότι αυτά τα μηνύματα έχουν να κάνουν με τη μητρότητα. Επανέλαβε, πως έχει κάνει ψυχανάλυση χρόνια, επειδή φοβόταν τις ανατροπές και τις μεταβάσεις στη ζωή της. Το συγκεκριμένο μήνυμα αναδεικνύει το φόβο της αυτόν. «Καταλαβαίνω, ότι αυτό προβάλει σαν καθρέφτη πάνω μου αυτό το μήνυμα, το δικό της άγχος για την αλλαγή που μπορεί να έρθει, μέσα από την κατάσταση της μητρότητας», σχολίασε. «Εκείνη τη στιγμή (που έλαβα το μήνυμα), αυτό που βίωνα ήταν ένα έντονο παράπονο», κατέληξε.

Επιπλέον, η Influencer της απάντησε στη συνομιλία «Ειλικρινά θλίβομαι απεριόριστα για αυτά που διαβάζω. Ελπίζω να τα λέτε αστεία για να γελάσουμε», εκείνη τη είπε, ότι δεν κάνει πλάκα, ενώ της ευχήθηκε και Καλό Δεκαπενταύγουστο. Η παρουσιάστρια μπήκε στο προφίλ της και είδε, πως είναι ταξιδιώτης και δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Έξτρα πονάω με αυτό», καθώς όπως αιτιολόγησε είναι μια μορφωμένη πνευματικά, αλλά και εκπαιδευτικά, η οποία της στέλνει αυτά τα απαράδεκτα μηνύματα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: