MadWalk 2023: Ο αισθησιακός χορός της Δέσποινας Βανδή

Κόβει την ανάσα!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, και συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα από τα πιο δημοφιλή fashion show, το MadWalk - The Music Fashion Project 2023, το οποίο παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά και η κάμερα του youweekly.gr είναι εκεί, για να σας δείξει πρώτο τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις των παρευρισκόμενων celebrities, αλλά και τα εξαιρετικά act τους (δείτε εδώ κάποιες παρουσίες που ήδη ξεχώρισαν).

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα act, που έχουν σημειωθεί αυτή τη στιγμή, μας το χάρισε η Δέσποινα Βανδή, που μας "έκοψε την ανάσα" με τον αισθησιακό της χορό.

Ο ερωτικός χορός της Δέσποινας Βανδή στα MadWallk 2023

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό μας χαρίζει τις πιο πολυσυζητημένες αισθησιακές εμφανίσεις της, κάτι τέτοιο έκανε και στο σημερινό event με έναν άκρως ερωτικό χορό, που όλοι απολαύσαμε.

Η πανέμορφη παρουσία της Βίκυς Καγιά στο MadWalk 2023

Το γνωστό μοντέλο παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το MadWalk- The Music Fashion Project 2023. Και φυσικά, είναι αυτή που ξεχωρίζει και είναι άκρως φαντασμαγορική, από την έναρξη του event μέχρι και τώρα έχει μαγέψει το κοινό, που βρίσκεται τώρα εκεί, αλλά και αυτό που παρακολουθεί τις εξελίξεις από το σπίτι. Το γνωστό μοντέλο είναι απλώς "υπερ- συγκλό", όπως θα έλεγε και η ίδια.

Το μεγάλο fashion show διοργανώνεται ετησίως και απoτελεί για ένα από τα πιο λαμπερά project στη χώρα. Είναι μία ιδέα που πρώτη φορά υλοποιήθηκε το 2011. Το εγχείρημα συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική, δύο βασικά μέσα έκφρασης. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους σχεδιαστές και γνωστούς καλλιτέχνες της μουσικής να βρεθούν επί σκηνής και να συνυπάρξουν, παράγοντας ένα πολύ ανατρεπτικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της πασαρέλας.

Το γνωστό μοντέλο θα ξανά ανέβει τη σκηνή του MadWalk- The Music Fashion Project μετά από τρία χρόνια από στιγμή σε στιγμή. Είχε ξανά βρεθεί στη θέση της παρουσιάστριας της εκδήλωσης το 2020, που τότε συμπλήρωνε 10 χρόνια ζωής και δημιουργίας. Να υπενθυμίσουμε, πως πέρυσι στη θέση της βρισκόταν η Μαριέττα Χρουσαλά, το 2021 η Δούκισσα Νομικού και το 2019 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αυτή τη στιγμή με τα outfit και την παρουσία της ξεπερνάει κάθε φαντασία! Κάτι, που έκανε γνωστό και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ανάρτηση ενός video, που τη δείχνει λίγα λεπτά πριν ανέβει στη σκηνή.