Ψηλό και λαμπερό στις αποχρώσεις του κόκκινου και του χρυσού: Το όμορφο έλατο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η μικρή Μελίτα έβαλε το αστέρι

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλοί Έλληνες celebrities έχουν ήδη αρχίσει και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικο mood, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου (δείτε εδώ το δέντρο της). Το ίδιο έκαναν και χθες, Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Φυσικά, από δίπλα τους δεν έλειπε και η πολύτιμη βοήθεια της κόρης τους, Μελίτας.

Το υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο έλατο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Το στολισμό και τη διαδικασία της επιλογής τους να πουν σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έκανε γνωστό το αγαπημένο ζευγάρι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μέσω κοινής τους δημοσίευσης, αλλά και μέσα από διάφορα video story. Παράλληλα, μας έδειξαν, τη μικρή Μελίτα να βάζει το αστέρι στο δέντρο.

Το βίντεο του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη του

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Ετεοκλής Παύλου. Μοιράστηκε την στιγμή όπου έδειξε για πρώτη φορά το πόδι του χωρίς το πρόσθετο μέλος στην κορούλα του. Η στιγμή προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την αντίδραση της.

Η κόρη του που έχει αποκτήσει με την Ελένη Χατζίδου, προσπάθησε να τον γιατρέψει, ενώ έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να της δείξει πως δεν είναι κάτι κρυφό ή κάτι που κρατάει μυστικό.

«Στην κορη μου μιλούσα παντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω,της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ηθελε να μάθει.

Τώρα για πρωτη φορα μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.
Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι ειναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω.
Το είδε,το επεξεργάστηκε,μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά-αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία-και χαίρομαι πολύ που η μαμα μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολυ ξεχωριστή, συγκινητική,γλυκιά και όμορφη κουβέντα που εκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει,να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της....», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.

Δείτε επίσης: Με νέο αδιάβροχο πόδι - Η συγκλονιστική φωτογραφία από την αλλαγή του πρόσθετου μέλους τους