«Διορθώστε το γιατί θα βρικολακιάσω...» - Η επική ιστορία του Τάκη Παπαματθαίου με το ελληνικό δημόσιο

Η εξομολόγηση του για τον γιο του 

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Διορθώστε το  γιατί θα βρικολακιάσω...» - Η επική ιστορία του Τάκη Παπαματθαίου με το ελληνικό δημόσιο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show βρέθηκε στο το βράδυ της Δευτέρας 20/11, ο Τάκης Παπαματθαίου. Ο ηθοποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο του, Ιάσωνα ενώ αποκάλυψε γιατί δεν δέχτηκε να την πρόταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου για τους "Απαράδεκτους".

Η εξομολόγηση του Τάκη Παπαματθαίου για τον γιο του

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου πρότεινε να παίξω στους Απαράδεκτους. Δεν δέχθηκα και τον ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Αρνήθηκα, γιατί υπογράψει να παίξω με τον Γιώργο Κωνσταντίνου πριν μου το πει, ενώ κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιες… ντρίπλες και σπάνε τα συμβόλαια, εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου» ανέφερε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Δείτε επίσης: «Δεν με ενδιαφέρει, μπούρδες» - Άστραψε και βρόντηξε ο Τάκης Παπαματθαίου σε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας για τον Ιάσονα, βέβαια έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο και να προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο προφανώς δεν το έφτασα. Δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας, ίσως.» είπε ο ηθοποιός για τη σχέση με τον γιο του, Ιάσονα.

Η επική ιστορία του με το ελληνικό δημόσιο

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε στον Γρηγόρης Αρναούτογλου την απίστευτη ιστορία που είχε με το ελληνικό δημόσιο.

«Υπήρχε πιο παλιά μία εφαρμογή, νομίζω ότι λεγόταν Άτλας, και έμπαινες εκεί για να δεις πόσα ένσημα έχεις. Μπήκα κι εγώ από περιέργεια να δω πόσα είναι, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια, και μου έλεγε ότι ανήκει σε θανόντα αυτό το μητρώο. Μετά έμαθα ότι είχε βγει ο Υπουργός Εργασίας και είχε πει ότι βρέθηκε το λάθος» περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Τους είχα στείλει μία απάντηση που έλεγα: διορθώστε το σας παρακαλώ, γιατί θα βρικολακιάσω και θα έρθω να σας δαγκώσω» κατέληξε ο Τάκης Παπαματθαίου.

ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν". Έχει τιμηθεί με: θεατρικό βραβείο "Δημ. Ψαθάς", Α΄ βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για τη μικρού μήκους ταινία For Electra's love στο φεστιβάλ του Seattle των ΗΠΑ (2016), έπαινο του Ομίλου για την UNESCO το 2016, για τη σκηνοθεσία του Σνίτσλερ με βότκα Τσέχωφ.
  • Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρχαίο δράμα και Αριστοφάνη στα Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στα διεθνή φεστιβάλ Φλωρεντίας, Βερολίνου, Αμβούργου, Άμστερνταμ, Βρυξελλών, Ζυρίχης, Σόφιας, Βουδαπέστης. Στη θεατρική του πορεία περιλαμβάνονται και έργα πρόζας Ελλήνων και ξένων δραματουργών κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, μουσικό θέατρο, επιθεώρηση.
  • Έχει διδάξει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό σε Δραματικές Σχολές και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ). Γνωστός για το πάθος του στο σκάκι, έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά και είναι πρωταθλητής Ελλήνων ηθοποιών στο άθλημα αυτό.