«Δεν ξέρω αν είχε ζήλεια αλλά...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου στο Σχίζα για το γάμο της με τον Αριστομένη

«Αισθάνθηκα άβολα όταν το είπε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν είχε ζήλεια αλλά...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου στο Σχίζα για το γάμο της με τον Αριστομένη

Ακόμη μια βραδινή έξοδο σε κοσμικό event πραγματοποίησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Δευτέρας 20/11 και όπως κάθε φορά, ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, με τον οποίο όπως φαίνεται από τις δηλώσεις τους όλο αυτό το διάστημα, χώρισαν... επεισοδιακά.

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, ωστόσο, ακόμη συζητούν για αυτόν όποτε στέκονται μπροστά από κάμερες και μικρόφωνα δημοσιογράφων.

Αυτή την φορά, η Αλεξάνδρα σχολίασε την πρόσφατη αιχμηρή δήλωση του Στάθη Σχίζα: «Τι να σου πω, η Αλεξάνδρα κρατάει σχέσεις με τον πρώην της και με εμένα όχι. Είχαμε μια έντονη σχέση» - δείτε εδώ την αντίδραση του όσο το έλεγε αυτό.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα

«Ο γάμος μου δεν εξισώνεται με μια σχέση. Αισθάνθηκα άβολα όταν ο Στάθης είπε ότι δεν είχα πάθος με τον Αριστομένη. Μίλησα μαζί του. Η δήλωση του Στάθη δεν ξέρω αν είχε ζήλεια αλλά ήταν άστοχη», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στους δημοσιογράφους.

Βέβαια, ο λόγος χωρισμού τους δεν ήταν για ζήλεια ή κάτι τέτοιο - δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο.

Η απάντηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου

«Δεν έχω κανένα παθόμετρο. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα ή τον Στάθη τι εννοεί. Δε με ενόχλησε αυτό. Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται, δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό. Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο. Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν, γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά, είναι μισό.

Για μένα αυτό που είπε δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα. Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη και μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία, αν προκύψει κάτι το συζητάμε, γι' αυτό το θέμα όμως δεν συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά.