«Δεν έχω ανακοίνωση από το κανάλι» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο MEGA

Τι εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει και το έχει συζητήσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω ανακοίνωση από το κανάλι» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον στο MEGA

Σε γνωστό μπαρ συναντήθηκε πλήθος επωνύμων το βράδυ της Δευτέρας 20/11. Ανάμεσα τους και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία φέτος βρίσκεται στο MEGA και παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι The Chase, για 3η συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει).

Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο μπαρ με σκοπό να μιλήσουν με τους λαμπερούς καλεσμένους.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου

«Οι παρουσιαστές πιέζονται με όλη αυτή την κουβέντα για τις μεταγραφές. Το επόμενο μας βήμα το σκεφτόμαστε αρκετά νωρίς. Ο καθένας ξέρει το καλύτερο για εκείνο», ανέφερε αρχικά για το ζήτημα των μεταγραφών που έχει σχολιαστεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου με το τηλεπαιχνίδι της ή αν συζητάει για κάτι άλλο, αποκάλυψε: «Θέλω να πιστεύω και του χρόνου με το The Chase θα συνεχίσω. Δεν έχω ανακοίνωση από το κανάλι. Δεν θέλω να κάνω πρωινό, δεν μου έχει λείψει. Μου έχει λείψει ένα βραδινό ζωντανό που θα ήθελα να γίνει. Έχω συζητήσει με το κανάλι. Το καλό είναι όταν γίνεται κάτι να γίνεται την καλύτερη στιγμή. Η στιγμή που οι συνθήκες είναι ιδανικές για να πάει καλά».

Επίσης, δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να φεύγει από τον ΑΝΤ1 και να παίρνει μεταγραφή για το MEGA όπου θα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή, μετά από πολλά χρόνια.

«Ο Αρναούτογλου θα ήταν τέλειος αν έκανε πρωινή εκπομπή στο MEGA. Δεν το έχω ακούσει δεν ξέρω», σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου.