Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη - Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της σχέσης τους βιώνουν η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, 2 χρόνια μετά τον ονειρικό τους γάμο στην Σύρο, όπου έγινε παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Η ηθοποιός έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, με τον αγαπημένο της να φοράει επίσης λευκό κοστούμι, με το ζευγάρι να δείχνει απόλυτα ταιριαστό - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Ήρθε στον κόσμο η κόρη Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η Δανάη Μιχαλάκη πριν μερικές ώρες γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να γίνεται πατέρας για πρώτη φορά.

Τα τρυφερά λόγια του νέου πατέρα της ελληνικής showbiz

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είχε εξομολογηθεί:

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας είναι ότι κανένας δε προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον ή να τον επηρεάσει σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη».

«Το κομμάτι της δημοσιότητας ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 100% αυτός που ήμουν και πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ίδιο και η Δανάη. Είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη από τον κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν, όμως, με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό. Εγώ δε πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει δε θα με ρίξει στην κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά, αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό», δήλωσε έπειτα.