Πέθανε η Ελένη Καριολάκη - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 5 ημέρες

«Η δυσοσμία...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε η Ελένη Καριολάκη - Ο άντρας της έμενε με το πτώμα της στο σπίτι επί 5 ημέρες

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα Τρίτη 21/11 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα. Έφυγε από την ζωή η Ελένη Καριολάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της από το show, Ελλάδα έχεις Ταλέντο πριν πολλά χρόνια.

Το σοκαριστικό είναι πως η γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της επί 4-5 ημέρες, με τον σύζυγό της που έμενε στο ίδιο σπίτι, να μην έχει καταλάβει τίποτα. Το πτώμα της εντόπισε ο αδερφός του άντρα της, όταν ειδοποιήθηκαν οι γείτονες για την έντονη δυσοσμία.

Οι πρώτες δηλώσεις του άντρα της Ελένης Καριολάκη

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε από την άλλη γείτονας της.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα που μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του ALPHA, η Ελένη Καριολάκη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, "φως" θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα μάλιστα βρέθηκε συγκεκριμένα νεκρή στο κρεβάτι στο δωμάτιο της, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη! Το σπίτι που έμεναν μάλιστα ήταν σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση και το υγειονομικό - δείτε εικόνες από το εσωτερικό του.

Η συμμετοχή της στο Ελλάδα έχεις ταλέντο