Ακαθαρσίες σκύλων, σκουπίδια και βρώμικα ρούχα - Εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε η Ελένη Καριολάκη

Οι γείτονες είχαν συνηθίσει την δυσοσμία του! Ειδοποιήθηκε το υγειονομικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακαθαρσίες σκύλων, σκουπίδια και βρώμικα ρούχα - Εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού που πέθανε η Ελένη Καριολάκη

Τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως η Ελένη Καριολάκη πέθανε μέσα στο σπίτι της, ωστόσο, το άψυχο κορμί της εντόπισαν μετά από 4-5 ημέρες εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που πλέον ήταν ανυπόφορη για τους γείτονες της περιοχής της. Ακόμη πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως ο σύζυγός της, με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν από 8 χρόνια, δεν είχε καταλάβει πως ήταν νεκρή...

Το γεγονός πως ήταν κλειδωμένη στο υπνοδωμάτιο της σε συνδυασμό με την άσχημη μυρωδιά του εσωτερικού του σπιτιού (αφού είχε χρόνια να καθαριστεί), δεν βοηθούσε στο να καταλάβει πως η γυναίκα του είχε πεθάνει.

Αυτό μάλιστα δήλωσε και στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα Τρίτη 21/11. Επίσης και τα λόγια των γειτόνων τους είναι συγκλονιστικά. Όπως αποκάλυψαν, η Ελένη Καριολάκη δεν είχε καλές σχέσεις με τον κόσμο στα γύρω σπίτια και δεν μιλούσε με κανέναν. Συχνά μάλιστα, με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία.

Η γυναίκα την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο show Ελλάδα έχεις τα ταλέντο, και τότε είχε γίνει viral μετά τις ατάκες που της πετούσε ο Ηλίας Ψινάκης, πέθανε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο κρεβάτι της από φυσικά αίτια, ωστόσο "φως" θα ρίξουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκάρουν οι μέσα από το σπίτι που πέθανε η Ελένη Καριολάκη

Η εκπομπή Super Κατερίνα, πρόβαλε εικόνες μέσα από το σπίτι που έμενε μαζί με τον άντρα της! Τα όσα πρόβαλαν σοκάρουν! Σε όλους τους χώρους υπάρχει βρωμιά, αλλά και ακαθαρσίες των σκύλων της, τα οποία όπως δήλωσαν οι γείτονες κακοποιούσαν και άφηναν ατάιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βρώμικα ρούχα και παντού σκουπίδια, άφησαν τους πάντες άφωνους στο πλατό της εκπομπής του ALPHA.