Στα μπουζούκια για τα μάτια του πρώην της - Η φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου με την κάποτε σύντροφό του μετά από 16 χρόνια

Είναι παίκτρια του My Style Rocks

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Από τη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου έχουν περάσει διάφορες γυναίκες και κάποιες από αυτές είναι διάσημες. Η Ευαγγελία Αραβανή και η Βίκυ Κάβουρα είναι κάποιες από εκείνες που τον σημάδεψαν, αφού οι σχέσεις τους ήταν μακροχρόνιες. Υπάρχει, ωστόσο, και μία ακόμη σύντροφός του, για την οποία δεν είχαν γίνει πολλά γνωστά τότε.

Πρόκειται για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Διονυσία Κούκιου - υπάρχει και μία ακόμη (δείτε την εδώ). Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου 16 χρόνια και φαίνεται πως έκτοτε έχουν καλές σχέσεις, αφού πρόσφατα η ίδια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά εκείνος, τον απαθανάτισε να τραγουδά στη σκηνή και έπειτα συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε μαζί του. Δημοσίευσε τα στιγμιότυπα, μάλιστα, στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πως ήταν η Διονυσία Κούκιου πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Σπάνιες φωτογραφίες)

Η συνάντηση του Νίκου Οικονομόπουλου με την πρώην σύντροφό του μετά από 16 χρόνια

Διονυσία Κούκιου Οικονομόπουλος
Instagram / Διονυσία Κούκιου

Διονυσία Κούκιου Οικονομόπουλος πρώην
Instagram / Διονυσία Κούκιου

Ποια είναι η Διονυσία Κούκιου

Η Διονυσία Κούκιου είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς το 2008. Η ξανθιά καλλονή το 2021 έχασε τον σύντροφό της, διότι δολοφονήθηκε άγρια. Ο λόγος για τον μποξέρ και νικητή του Survival, Τάσο Μπερδέση, που εκτελέστηκε με μαφιόζικο χτύπημα στη Βάρη, με τουλάχιστον 14 σφαίρες Καλάσνικοφ, όπως ανέφεραν τότε οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., μετά από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Η ιστορία της φέρνει στο νου εκείνη της Βικτώριας Καρύδα, η οποία συμμετείχε στο My Style Rocks το 2018 και είδε τον Ελληνο-αυστραλό σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, να εκτελείται μπροστά στα μάτια της (δείτε εδώ πού μένει σήμερα και πως στηρίζεται οικονομικά 5 χρόνια μετά).