Είχαν σχέση πολύ πριν γίνει ζευγάρι με την Ευαγγελία Αραβανή και τη Βίκυ Κάβουρα - Αυτή είναι η μελαχρινή κούκλα και τραγουδίστρια πρώην σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου

Ήταν ακόμα "παιδιά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα media όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Πολλοί είναι εκείνοι που θυμούνται την σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και με την Βίκυ Κάβουρα (δείτε εδώ ποιος είναι ο νέος της σύντροφος). Υπάρχει, όμως, και ένα ειδύλλιο που έζησε, όταν ήταν αρκετά νεότερος, το οποίο πλέον έχει ξεχαστεί.

Το έφερε ξανά στην επιφάνεια, όμως, η ίδια η πρώην σύντροφός του, μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί της Κυριακής 22/10. Ο λόγος για την Χριστίνα Σάλτη, στην οποία έχουν χρεώσει σχέση με Έλληνα ράπερ, την οποία και έχει διαψεύσει. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι κατά την συμμετοχή τους στο Dream Show.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Σάλτη για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

«Δεν το θυμούνται. Κάποια στιγμή με ρώτησαν, μετά από πολλά χρόνια και είπα ότι υπήρχε τότε ένα παιδικό, ωραίο, αθώο φλερτάκι, ειδύλλιο, όπως μπορείς να το πεις. Απλά είναι πολλά τα χρόνια πίσω και δεν έχει νόημα πια», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα δήλωσε πως πολλές φορές την μπερδεύουν με την Μαρίνα Σάττι.

Χριστίνα Σάλτη Οικονομόπουλος

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του τραγουδιστή

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, ζει εδώ και αρκετό καιρό πλέον τον έρωτά του με την Ασημένια Καμτσή, με τους δυο τους να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, η καλλονή πήγε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης και τον παρακολούθησε επί σκηνής, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σχέση του αγαπημένου τραγουδιστή και της καλλονής συντρόφου του μετράει περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα εκείνη τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, και δε χάνει την ευκαιρία να είναι δίπλα του, για να τον στηρίζει, αλλά και να τον θαυμάζει. Όπως, ειπώθηκε στην εκπομπή, η κοπέλα βρέθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αγαπημένος της, για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

Δείτε επίσης: Τι είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος για το περιστατικό με τα πανέρια στη σκηνή

Ήταν πολύ διακριτική και απολάμβανε τον τραγουδιστή επί σκηνής. Αν και εκείνος δε συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική του ζωή αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και προστατευτικός τόσο με την ίδια, όσο και με τη σχέση τους, αλλά και δοτικός. Είναι χαμηλών τόνων, και δε δημοσιεύει πράγματα από την ιδιωτική του ζωή. Ο τραγουδιστής μιλάει για εκείνη σε περιβάλλοντα που αισθάνεται, ασφαλής και αποκαλύπτει, πως είναι πολύ καλά μαζί. Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνη φαίνεται να έχει διαγράψει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού του καλλιτέχνη "Πρέπει δεν πρέπει", τα οποία έγιναν στο Παρίσι και από τότε είναι αχώριστοι. Ακόμα και από τις σκηνές στο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε τα φλογερά βλέμματα που ρίχνει ο ένας στον άλλον.

Δείτε παρακάτω το video clip του τραγουδιού με τις κοινές σκηνές τους: