«Αγχώνομαι...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για τη σχέση με την Παντούση και τον γιο του με την Αδαμοπούλου

«Η σύντροφός μου είναι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αγχώνομαι...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για τη σχέση με την Παντούση και τον γιο του με την Αδαμοπούλου

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Ιωάννη Παπαζήση σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους, συγκεκριμένα στην παράσταση που πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, Αναστασία Παντούση, και ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει μπροστά σε αυτή και να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στο υποκριτικό της ταλέντο και στις συμβουλές που δίνουν ο ένας στον άλλο, ενώ απάντησε και για τον γιο που έχει αποκτήσει με την Βανέσα Αδαμοπούλου, και τις φοβίες του για εκείνον και το μεγάλωμά του.

Οι αποκαλύψεις του Ιωάννη Παπαζήση για την Παντούση και το παιδί του

«Γι' αυτό έρχομαι, γιατί παίζει η Αναστασία. Η σύντροφός μου είναι καλύτερη ηθοποιός από εμένα, αυτή μου δίνει συμβουλές. Είμαι ηθοποιός που δεν μου αρέσει καθόλου να δίνω συμβουλές, δεν ξέρω να δίνω», είπε αρχικά ο ίδιος και έπειτα αναφερόμενος στον γιο του, δήλωσε: «Αγχώνομαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσει το παιδί μου, από τον οποίο εγώ θα φύγω. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς», ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι του έχει πει και τον έχει παραξενέψει είπε: «"Αφού είσαι έτσι όπως είσαι, γιατί κάθεσαι και φωτογραφίζεσαι;" και του απάντησα ότι έχει δίκιο».

Δείτε επίσης: «Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια...» - Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Παπαζήση

Έτσι ανακοίνωσε στον γιο του τη σχέση του με την Αναστασία

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 28/1 στο Καλύτερα δε γίνεται με τον ίδιο να μιλάει πολύ αποκαλυπτικά για το γιο του, τη νέα του σχέση αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Σε ότι αφορά το γιο του τόνισε, πως γνωρίζει για τη σχέση του πατέρα του με τη νεαρή ηθοποιό, καθώς ο Παπαζήσης άφησε να εννοηθεί, πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και μιλάνε για όλα ανοιχτά.

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου», είπε ο Παπαζήσης.