«Το σπίτι είναι μαύρο! Αυτή το έκανε έτσι! Μόνο στο κρεβάτι ήταν» - Συγκλονίζει ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη

Δεν είχε καταλάβει πως η γυναίκα του ήταν 5 ημέρες νεκρή στο δίπλα δωμάτιο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το σπίτι είναι μαύρο! Αυτή το έκανε έτσι! Μόνο στο κρεβάτι ήταν» - Συγκλονίζει ο σύζυγος της Ελένης Καριολάκη

Μπορεί η Ελένη Καριολάκη να ήταν νεκρή στο σπίτι της για 4-5 ημέρες, ωστόσο, ο σύζυγός της παρόλο που έμενε στο ίδιο σπίτι μαζί της δεν είχε καταλάβει τίποτα. Την γυναίκες εντόπισε ο αδερφός του, όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες που παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το εσωτερικό της οικίας.

Η πρώην παίκτρια του Ελλάδα έχεις ταλέντο, που πολλοί τότε την αποκαλούσαν "μούσα του Ηλία Ψινάκη" πέθανε στο κρεβάτι της με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως "έφυγε" από φυσιολογικά αίτια. Βέβαια, "φως" θα ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το σπίτι μάλιστα που έμεναν ήταν σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα να δεχτεί κλήση και το υγειονομικό. Παντού υπήρχαν ακαθαρσίες από τα σκυλιά τους που δεν έβγαζαν από το σπίτι, ενώ τα κακοποιούσαν, σκουπίδια και βρώμικα ρούχα - δείτε εικόνες από το εσωτερικό του.

Οι πρώτες δηλώσεις του άντρα της Ελένης Καριολάκη

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

Οι αποκαλύψεις γείτονα τους

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε από την άλλη γείτονας της στην εκπομπή.