«Είναι και πιο μικρός, μικρός... σε πολλά» - "Κόλαφος" ο Τριαντάφυλλος κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου

Beef δεν ήθελαν και τελικά έχουν...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι και πιο μικρός, μικρός... σε πολλά» -

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε τον Τριαντάφυλλο και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σε αυτή, απαντώντας για το τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και για την "κόντρα" του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την οποία "άνοιξε" ξανά ο δεύτερος αποκαλώντας τον θρασύδειλο και άνανδρο (δείτε εδώ γιατί).

Στην αρχή δεν ανέφερε τίποτα για την εκπομπή που φαίνεται πως θα αναλάβουν οι δύο πρώην συνεργάτιδές του από το Καλοκαίρι Yes (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους), ωστόσο έπειτα εξήγησε γιατί θα λείπει από αυτή. Στη συνέχεια, απάντησε και στον personal trainer, επιμένοντας πως δεν είναι αυτός που το ξεκίνησε.

Η αιχμηρή απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Είπαμε πολλά. Δεν ξέρω πως και τι, που θα είμαι και τι θα κάνω ακόμα. Μπορεί να με δεις και κάπου που δεν το περιμένεις. Με τη Φελίσια και την Μαριάντα μιλάμε κάθε μέρα. Όλα είναι στο αέρα, δεν ξέρουν τι θα κάνουν, αλήθεια δεν ξέρω τίποτα», ανέφερε αρχικά για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ όταν η δημοσιογράφος των ενημέρωσε για τα λόγια τους, επισήμανε: «Το ξέρω το project που θα κάνουν, πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο. Τρέχω πολύ με τα live, δεν μπορώ να κάνω πρωινό εγώ, κατάλαβες. Η πρόθεση του OPEN είναι καλή. Αν αυτό που συζητήσαμε γίνει, θα είναι όντως έκπληξη, οπότε άστο να δούμε».

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο επισήμανε: «Με τον Βασάλο μιλάγαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, είχαμε καλή σχέση Έχω δει τις δηλώσεις του και θέλω να του πω "μια χαρά φίλε, ό,τι θες λέγε". Το 2021 στο Survivor γράψαμε ιστορία, το 2023 πήγανε για μεγάλα πράγματα, βγήκαν κουρεμένοι. Αν έχει πρόβλημα αυτός μαζί μου, να με πάρει τηλέφωνο. Είναι και πιο μικρός, μικρός... σε πολλά. Εγώ είμαι και πρόεδρος. Ο πρόεδρος παίρνει τηλέφωνο; Πρέπει να τον πάρουν για να κάνει τη σύσκεψη. Αυτός μιλάει, εγώ δεν ασχολούμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το είχα ξεχάσει. Έχω ξεχάσει το Survivor και την αποτυχία του 2023».