Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύτηκε και το "πρόδωσε" στα παρασκήνια γνωστής εκπομπής

Δεν το έχουν πει σε κανέναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύτηκε και το

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια που θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει όσο μπορεί, αφού την πρώτη φορά που παντρεύτηκε ο γάμος και η σχέση της με τον σύζυγό της είχε άδοξο τέλος, γεγονός που την οδήγησε στην απώλεια βάρους με αποτέλεσμα να έχει τεράστια διαφορά από την αρχή της καριέρας της.

Πλέον είναι ξανά ερωτευμένη, ωστόσο δεν μιλάει για τον αγαπημένο της και την κοινή τους ζωή, ενώ προσπαθούν να έχουν ένα πιο χαμηλό προφίλ από τα social media και τις τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους.

Όπως φαίνεται ωστόσο, έχουν πάει τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και συγκεκριμένα παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε!

Ο λόγος για την Αντέλ και τον Ρίτς Πολ. Μπορεί στην αρχή η είδηση να ήταν απλά φήμες που κυκλοφορούσαν, τελικά όμως επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, επιβεβαίωσε τον γάμο της στε κωμική εκπομπή του καλύτερου της φίλου Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες.

«Ήμουν στο κωμικό σόου του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε "το έκανα"», είπε θεατής.

Η ρομαντική τους γνωριμία

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, η Adele μίλησε για τη γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, Rich Paul, δηλώνοντας πως η σχέση τους την γεμίζει με απεριόριστη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Πρώτη φορά είδαν ο ένας τον άλλο, πριν κάποια χρόνια, σε ένα πάρτι γενεθλίων, ωστόσο χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γνωριστούν επίσημα. Όπως δήλωσε: «Γνωριστήκαμε κάποια χρόνια μετά. Βγήκαμε για ένα δείπνο, που εκείνος υποστηρίζει ότι είχε επαγγελματικό σκοπό. Επαγγελματικό σκοπό με τι αφορμή!;».

Μιλώντας μάλιστα για τον Rich, έδωσε έμφαση στα στοιχεία του χαρακτήρα του που την κέρδισαν από το πρώτο λεπτό: «Είναι πάρα πολύ αστείος. Αχ, ναι είναι ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις είναι ιδιαίτερα ευφυής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τον παρακολουθείς να κάνει αυτό που αγαπάει».

TAGS