«Γίνεται 300 κιλά και μια μέρα πεθαίνει και λες "Ρε γα@το..."» - Το νέο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά και την προσωπική του μάχη

Με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Γίνεται 300 κιλά και μια μέρα πεθαίνει και λες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μία "δυνατή" εξομολόγηση για την μάχη του με τα κιλά (δείτε εδώ για την καταστροφή του), η οποία συζητήθηκε πολύ έντονα και στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου. Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, ο οποίος έχει αντίστοιχα βιώματα θέλησε να κάνει τα σχόλιά του.

Ο παρουσιαστής επιμένει πως οι φίλοι και οι κοντινοί άνθρωποι ενός προσώπου πρέπει να τον προτρέπουν να προσέχει όταν τον βλέπουν να ξεφεύγει, καθώς είναι θέμα υγείας και όχι εμφάνισης και αισθητικής, κάτι για το οποίο οι συνεργάτες του δεν είναι απόλυτα σύμφωνοι, διότι πολλές φορές ο τρόπος που εκφράζεται κάτι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Αυτό οδήγησε τον ίδιο σε ξέσπασμα τις προάλλες που είχε ανοίξει το ίδιο θέμα συζήτησης (δείτε εδώ).

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά

«Άλλο είναι το πόσο προσβάλλω έναν άνθρωπο, είτε είναι χοντρός, ψηλός, διαφορετικός, βλαξ. Ο καθένας έχει αδυναμίες που μπορούμε να τον προσβάλλουμε. Είναι θέμα ευγένειας και ηθικής, πώς μεγαλώνει ο καθένας και τι αξίες έχει στη ζωή του. Από εκεί και πέρα μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, να ντρεπόμαστε να πούμε σε έναν άνθρωπο που αγαπάμε "Μεγάλε πρόσεξε γιατί έχεις παχύνει πολύ. Όχι δεν είσαι ωραίος, αλλά θα δημιουργηθούν προβλήματα σε κάποια ηλικία".

Τον αφήνεις τον άλλον, δεν του το λες, γίνεται 300 κιλά και μια μέρα πεθαίνει και λες "Ρε γα@το, τον έβλεπα να παχαίνει, αλλά δεν του το είπα γιατί ντρεπόμουν". Μην αναφερθείτε ξανά στα social media. Ο κάθε ταλαίπωρος βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του γιατί κάνει μία τσάμπα ψυχανάλυση βρίζοντας κάθε μέρα όποιον δεν γουστάρει, πίσω από την ανωνυμία του. Δεν είναι το ζητούμενο αυτό. Το θέμα είναι όταν επωνύμως πώς μιλάω, πώς συμπεριφέρομαι και αν προσβάλλω κάποιον ή όχι», είπε αρχικά.

Και ο Τάσος Τεργιάκης του εξήγησε πως και στις πιο προσωπικές σχέσεις υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να το ακούσουν και να το συζητήσουν, με τον παρουσιαστή να λέει τη δική του εμπειρία: «Όταν είχα πάρα πάρα πολλά κιλά, κάποια στιγμή, τότε με πιάσανε 2-3 φίλοι και μου είπαν "Έλα μεγάλε, κόφ’το λίγο. Και λέω, ρε γαμ@το, έχουν δίκιο”. Έτσι χτύπησε το καμπανάκι και έκανα λίγο δίαιτα».