To ύψος του φτάνει το ταβάνι - Εντυπωσιακό το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Αγγελική Νικολούλη στο σαλόνι του σπιτιού της

Δείτε φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα Χριστούγεννα σε ένα μήνα περίπου φτάνουν και ήδη πολλά διάσημα ονόματα έχουν στολίσει τα σπίτια τους. Από τους πρώτους είναι η Δούκισσα Νομικού (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού της), αλλά και η Αγγελική Νικολούλη η οποία στο σαλόνι της έχει ένα απίστευτο δέντρο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της που είναι γεμάτο από διάφορα στολίδια.

Φωτογραφία από το δέντρο της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη στόλισε ένα κλασικό δέντρο με πολλές χρωματιστές μπάλες, κορδέλες, τάρανδους κλπ, ενώ στο κάτω μέρος έχει τοποθετήσει φάτνη, άγιους Βασίληδες και άλλα χριστουγεννιάτικα - δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της.

Αγγελική Νικολούλη Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αυτός είναι ο άντρας που παντρεύτηκε

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 12 Φεβρουαρίου 1964. Ασχολείται για πάνω από 27 χρόνια με το αστυνομικό ρεπορτάζ και από το 1995 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή Φως στο Τούνελ, μέσα από την οποία δίνει λύσεις στα μυστήρια και τις εγκληματικές υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη. Έχει γράψει, μάλιστα, πολλά βιβλία με αντίστοιχο περιεχόμενο και όλοι την θαυμάζουν για την πορεία της στον χώρο.

Γνωρίζουμε πολλά, λοιπόν, για την καριέρα της, και όχι για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κρατά αυτή την πλευρά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Media με τέτοιου είδους πληροφορίες. «Αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές», είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Παρόλα αυτά, είναι γνωστό πως υπήρξε παντρεμένη για 22 ολόκληρα χρόνια, από το 1987 έως το 2009, και μαζί με τον πρώην σύζυγό της έχουν αποκτήσει και έναν γιο (δείτε τον εδώ). Ο σύζυγός της, λοιπόν, ήταν ο Γιάννης Μουσούλης, αστυνομικός, ο οποίος υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που ήταν και κουμπάρος στο γάμο τους. Το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει με το ζευγάρι είναι σπάνιο!

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της Αγγελικής Νικολούλη

Για τον χωρισμό και το διαζύγιό τους είχε δηλώσει: «Πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος. Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες».

undefined