Σκέτο υπερθέαμα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Νομικού με χρυσά & κόκκινα στοιχεία - Το στόλισε με τη βοήθεια των παιδιών της (Βίντεο)

Έφεραν από νωρίς το γιορτινό κλίμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

H Δούκισσα Νομικού αφιερώνει σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακό της στο μεγάλωμα των παιδιώ της, του μικρού Σάββα και της Αναστασίας με τους τρεις τους το πρωί του Σαββάτου (4/11) να μπαίνουν στην κουζίνα (δείτε εδώ τι έφτιαξαν).

Από νωρίς ήρθαν λοιπόν, τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους, καθώς τα κουλουράκια, που έφτιαξαν είχαν σχήμα από χριστουγεννιάτικο δέντρο κ.α σχέδια με το πραγματικό δέντρο να στολίζεται εν τέλει την Κυριακή (5/11).

Φαίνεται, πως το χαρμόσυνο κλίμα ήρθε πολύ νωρίς για το σπίτι της Δούκισσας Νομικού, η οποία μέσα από βίντεο και φωτογραφίες στο instagram μας έδειξε όλη την διαδικασία του στολισμού με τα παιδιά της, αλλά και το τελικό, λαμπερό αποτέλεσμα.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της

«Κι όμως...

**Δες Περισσότερα στα Stories**
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Με τα παιδιά στολίζουμε τα τελευταία χρόνια το ίδιο δέντρο που στόλιζα στο πατρικό μου σπίτι όταν ήμουν μικρή, την Κυριακή πριν από τα γενέθλια μου.
Και του χρόνου με υγεία.

**φέτος στολίσαμε με air condition», έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν στην Κηφισιά

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στην Μύκονο. Στην αρχή κράτησαν κρυφή τη σχέση τους, ωστόσο, όταν είδαν πως θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια αποφάσισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και να μιλούν ανοιχτά.

Σύντομα ήρθε η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου στις Μαλδίβες. Το 2017 τελικά παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Μύκονο (όπου διαθέτουν και βίλα).

Λίγο αργότερα έγινε και η ανακοίνωση της πρώτης της εγκυμοσύνης. Το αγοράκι τους πήρε το όνομα Σάββας, ωστόσο η οικογένεια τους μεγάλωσε περισσότερο και με τον ερχομό της κόρης τους, Αναστασίας.

Όλη η οικογένεια μένει λοιπόν σε ένα πανέμορφο σπίτι στην Κηφισιά που είναι και το καταφύγιο τους. Παίζουν όλοι μαζί στον κήπο, τρώνε ο ένας δίπλα στον άλλο στην τεράστια τραπεζαρία, ενώ το χειμώνα κάνουν το σαλόνι παιδική χαρά.

Η minimal αισθητική, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο σαλόνι, στην τραπεζαρία αλλά και στο γραφείο που έχει θέα τον πράσινο κήπο! Τα παιδικά δωμάτια από την άλλη είναι σε λευκούς και γκρι τόνους.

Από το σπίτι δεν γινόταν να λείπει και το δωμάτιο - ντουλάπα που η Δούκισσα Νομικού έχει γεμίσει με ρούχα της, παπούτσια και αξεσουάρ.