«Αν άλλαζε το κομμάτι του...» - Η αποκάλυψη της Τζίνας Αλιμόνου για το αν θα συμμετείχε σε reality μόδας

«Η αντιγύρανση είναι hot»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αν άλλαζε το κομμάτι του...» - Η αποκάλυψη της Τζίνας Αλιμόνου για το αν θα συμμετείχε σε reality μόδας

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε την Τρίτης 21/11, η Τζίνα Αλιμόνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, η επιχειρηματίας, μίλησε για την επαγγελαμτική της πορεία αλλά και για πρώτυπα από τα social media. Μάλιστα αποκάλυψε αν θα δεχόταν την πρόταση για κριτική επιτροπή σε show μοδας (δείτε τι είχε αναφέρει για την επιστροφή της στην τηλεόραση).

Η Τζίνα Αλιμόνου αποκάλυψε αν θα συμμετείχε σε reality μόδας

«Η αντιγύρανση είναι hot. Και όλα αυτά που κάνουμε εκεί οδηγούν. Έχω μια βιωματική γνώση από τη μητέρα και τη γιαγιά μου. » ανέφερε η Τζίνα Αλιμόνου και εξήγησε τι κάνει στο κανάλι της στο Youtube.

«Πρέπει οι καταλανωτές και οι καταναλώτριες να είναι πιο προσεκτικοί στα πρότυπα που ακολουθούν. Πολλά πρότυπα είναι πολύ επηφανιακά, πρόσχερα και πρέπει να το σκεφτόμαστε. Οι καταναλώτριες πρέπει να γνωρίζουν τι βάζουν, κάποιες γνώσεις για τα συστατικά» δήλωσε η Τζίνα Αλιμόνου.

«Βλέπω τα κορίτσια να στεναχωριούνται. Θεωρώ ότι η μόδα είναι μια μορφή τέχνης που χαρίζει χαρά. Αν άλλαζε το κομμάτι του reality και παρουσίαζαν τα δημιουργικά κομμάτια της μόδας, ναι θα με ενδιέφερε»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τα tips που την κρατούν νέα στα 51

«Πάντα πρέπει να κοιμόμαστε με καθαρό δέρμα. Το πρωί δεν χρειάζεται να πλύνουμε με τζελ το πρόσωπο, αρκεί λίγο ροδόνερο να το ψεκάσουμε», αποκάλυψε αρχικά για την επιδερμίδα της δίνοντας παράλληλα beauty μυστικά.