Μία ξεχωριστή νότα στο The 2Night Show: Αυτοί είναι οι σημερινοί (21/11) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μουσική βραδιά στον ΑΝΤ1!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μία ξεχωριστή νότα στο The 2Night Show: Αυτοί είναι οι σημερινοί (21/11) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε, Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, αλλά και ηθοποιός, μιλάει με ενθουσιασμό για την παράσταση «Η Εκατομμυριούχος», στην οποία πρωταγωνιστεί και θυμάται τι την έκανε να τα «χάσει» για λίγο στην επίσημη πρεμιέρα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Γρηγόρης Αρναούτογλου

Σε ποιες σειρές θα ήθελε να παίξει στην τηλεόραση; Μαθαίνει εύκολα τα λόγια της; Ποια είναι τα αγαπημένα της τραγούδια; Γιατί έχει μαλακώσει με τον μπαμπά της και τι ήταν αυτό που τη νεύριαζε στο παρελθόν; Η ανανεωμένη Ελεονώρα μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της (δείτε εδώ τι έχει δηλώσει για τον Νίκο Συρίγο) και δηλώνει πως τώρα πια μπορεί να διαχειριστεί την ευτυχία της χωρίς ενοχές. Τέλος, μας προσκαλεί στην «Εκατομμυριούχο» και μιλάει για το καινούργιο της τραγούδι, που θα επενδύσει μουσικά τη χριστουγεννιάτικη ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Κάθε Χριστούγεννα».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο Μίνως Μάτσας

Μίνως Μάτσας Γρηγόρης Αρναούτογλου

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», ο Γρηγόρης καλωσορίζει για πρώτη φορά τον Μίνωα Μάτσα. Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης μιλάει για την καλλιτεχνική αλλά και την προσωπική του πορεία. Θυμάται με αγάπη τον παππού του, Μίνωα Μάτσα, που διέσωσε το ρεμπέτικο τραγούδι, αλλά και τον πατέρα του Μάκη Μάτσα, που τον έβαλε στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής.

Γιατί φοβόταν τον Μίκη Θεοδωράκη; Ποια ήταν η επική αντίδραση του πατέρα του όταν τον έβαλε να ακούσει τα πρώτα τραγούδια που είχε συνθέσει; Πώς ο Γιώργος Νταλάρας τον ενθάρρυνε επαγγελματικά; Πώς κατάφερε να γράψει τη μουσική της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί», ενώ ζούσε στην Αμερική; Στη συνέχεια, μιλάει για τη μοιραία συνάντηση με τη γυναίκα της ζωής του, Όλγα Κεφαλογιάννη, και την γκάφα που έκανε όταν γνωρίστηκαν.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Ελεωνόρα Ζουγανέλη Μίνως Μάτσας

Πώς είναι ο έγγαμος βίος με δύο μωρά; Ποιος μαγειρεύει στο σπίτι και πώς αισθάνεται σαν σύζυγος Υπουργού, όταν περπατάει στο δρόμο; Τέλος, μιλάει για τις μουσικές παραστάσεις του στο Gazarte, παρέα με τον Κώστα
Τριανταφυλλίδη και την Μυρτώ Βασιλείου.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Νight Show»: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 24:00.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:
  • Head of Production: Αντώνης Μάτσος
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης