«Ο Νίκος με κάνει να είμαι πιο...» - Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε πρώτη φορά "ανοιχτά" για την σχέση της με τον Συρίγο

Δεν κρύβει την ταυτότητά του πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Νίκος με κάνει να είμαι πιο...» - Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε πρώτη φορά

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά το διαζύγιό της με τον Σπύρο Δημητρίου, έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον Νίκο Συρίγο, με τους δυο τους ωστόσο να μην αναφέρουν ποτέ ο ένας το όνομα του άλλους στις συνεντεύξεις τους όταν ερωτώνται για τις σχέσεις τους.

Παρόλα αυτά, στη συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στον Άρη Καβατζίκη, για την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, ο δημοσιογράφος ανέφερε κανονικά το όνομά του, με την ίδια να μην το αρνείται ούτε και να τον εμποδίζει ή να του ζητά να το κόψει. Είναι, μάλλον, η πρώτη φορά που μιλά τόσο ανοιχτά για εκείνον, απαντώντας για το γεγονός πως η παρουσία του στη ζωή της, την έχει αλλάξει καθοριστικά.

Η πρώτες "επίσημες" δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τον Νίκο Συρίγο και τη σχέση τους

«Ο άνθρωπος που βρίσκεται τώρα στη ζωή σου, που δεν λέμε το όνομά του ποτέ, είναι συνάδελφός μου... Εν πάση περιπτώσει... Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή σου σε έχει αλλάξει; Σου έχει αλλάξει πλευρές που δεν γνώριζες ότι έχεις;», ήταν η ερώτηση του Άρη Καβατζίκη, με την ίδια να απαντά:

«Βέβαια με έχει αλλάξει. Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής και της συνύπαρξης. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές μας σχέσεις. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συναντιόμαστε, είτε είναι φίλοι είτε είναι συνεργάτες... το ευτυχές είναι να επηρεάσει ο ένας τον άλλο».

Και πρόσθεσε: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, με κάνει να είμαι πιο λειτουργική και αποδοτική στο κομμάτι της παράστασης».

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν αν δεν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Σπύρου Δημητρίου για τον γάμο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Έτοιμη για δεύτερο γάμο;

Το βράδυ της Πέμπτης 2/11 έκανε πρεμιέρα η παράσταση "Εκατομμυριούχος" στο θέατρο Παλλάς. Πρωταγωνιστές αυτής είναι ο Νίκος Κουρής και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η τελευταία, λοιπόν, μετά το τέλος του έργου παραχώρησε συνέντευξη μπροστά στις κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορά το γεγονός πως δεν βρέθηκαν στο πλευρό της ούτε ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά ούτε και ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος. Εξήγησε, όμως, πως ήταν δική της απόφαση αυτή. Μάλιστα, απάντησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, με την αντίδρασή της να είναι αρκετά έντονη.

«Σήμερα είναι μια μέρα δικής μου προσωπικής χαράς και αποφάσισα να την πάρω όλη μόνη μου. Ούτε ο πατέρας μου ούτε ο σύντροφός μου ήρθαν για τους ίδιους λόγους. Είναι μία μέρα που θέλω να μοιραστώ την χαρά αυτή με την ομάδα που ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το έργο», δήλωσε στο Happy Day και όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε αν επηρεάστηκε από το γεγονός πως ο συνάδελφός της, Νίκος Κουρής, ετοιμάζεται να παντρευτεί (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες) και μπήκε σε σκέψεις για έναν δεύτερο γάμο, επισήμανε:

«Απαπα! όχι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Άμα ήταν κάθε φορά που παντρευόταν κάποιος να σκεφτόμουν να ξαναπαντρευτώ θα ήταν τραγικό». Πριν λίγο καιρό, βέβαια, δήλωνε άλλα (δείτε εδώ).