Night Out: Το σχόλιο του Γιάννη Μπέζου για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές - Τι θα δούμε απόψε

«Η παρουσίαση απαιτεί προσωπικότητα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Night Out: Το σχόλιο του Γιάννη Μπέζου για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές - Τι θα δούμε απόψε

Καλεσμένος στην φετινή πρεμιέρα του Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega, θα βρεθεί απόψε, 21/11, ο Γιάννης Μπέζος.Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, σχολιάζει το θέμα των ηθοποιών που γίνονται παρουσιαστές. Το απόσπασμα προβλήθηκε από το Mega Καλημέρα.

Το σχόλιο του Γιάννη Μπέζου για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές

«Η παρουσίαση απαιτεί προσωπικότητα από τους ανθρώπους, απαιτεί μια ταχύτητα σκέψης και κυρίως απαιτεί να είσαι αγαπητός και συμπαθής στο φακό. Τώρα αν είναι ηθοποιός ή αν είναι ένας τραγουδιστής ή αν είναι ένας δημοσιογράφος δεν έχει να κάνει. Νομίζω ότι είναι μια ξεχωριστή δουλειά».

Άλλωστε, ο ίδιος έχει αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή πριν από έναν χρόνο σε μουσική εκπομπή. Αναφορικά με την εμπειρία του εκείνη δήλωσε: «Θα έλεγα ότι με κούρασε ιδιαίτερα, με απασχόλησε φυσικά πολύ και πρέπει να πω ότι ήταν μια πολύ υπεύθυνη δουλειά. Προσωπικά δεν το άκουσα από κανέναν, αλλά και να ειπώθηκε το θεωρώ πολύ τιμητικό» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Δεν θα απαντήσω σε τίποτα από όλα αυτά...» - Η ερώτηση του Λιάγκα για τον Φιλιππίδη που αρνήθηκε να απαντήσει ο Μπέζος

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει αλλά και πως τα αντιμετωπίζει. «Τα δέχομαι όλα αυτά γιατί μπορεί να έχουν και δίκιο. Μπορεί κάποιος να έχει δίκιο να μην έχω προσέξει κάτι. Δεν δέχομαι την εμπάθεια, επίσης δεν δέχομαι τα κακά Ελληνικά και τα υβριστικά ή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα. Άλλωστε τα περισσότερα είναι ανώνυμα, τσάμπα είναι, ο καθένας μπορεί να λέει επομένως θέλει. Δεν μετράει. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον θα μετρήσει μέσα μου θα το παρακολουθήσω».

Δείτε εδώ το βίντεο: