«Δικηγόροι και δημοσιογράφοι αναπαράξατε τη ψευδή μήνυση ενός κακοποιού, χωρίς στοιχεία! Tο κάνετε κατ’ εξακολούθηση» - Ξέσπασε δημόσια η Εύη Βατίδου

«Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Εύη Βατίδου πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε με χειροπέδες και πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου, εξαιτίας ενός άνδρα, ο οποίος της επιτέθηκε στον δρόμο με την μηχανή του, με την ίδια να τον κυνηγά, γεγονός που οδήγησε στον τραυματισμό της σύντροφό του οδηγού της μοτοσικλέτας (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή της).

Από τη στιγμή που η είδηση αυτή βγήκε στο φως της δημοσιότητας πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι την κακολόγησαν και πήραν το μέρος της αντίπαλης πλευράς, χωρίς να έχουν ακούσει τη δική της, μέχρι που βγήκε στη φόρα το βίντεο από την σύγκρουση (δείτε το εδώ) και τελικά αθωώθηκε. Για το γεγονός αυτό θέλησε να μιλήσει μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια.

Ξέσπασε η Εύη Βατίδου μετά την σύγκρουση με τον οδηγό μηχανής

«Το Σάββατο 11/11 δέχθηκα ξαφνικά μία αδικαιολόγητη από άγνωστο σε εμένα άνδρα, σε κεντρικότατο δρόμο της Γλυφάδας. Μάλλον νομίζει ότι ο δρόμος του ανήκει και θα μετονομαστεί από οδός Γούναρη σε οδός τραμπούκου. Τον ακολούθησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα της μηχανής του, παράδειγμα προς αποφυγήν βέβαια, γιατί κινδύνευσα, ώστε να τον καταγγείλω στην αστυνομία, όμως τελικά βρέθηκα κρατούμενη, πέρασα 48ωρο αυτόφωρο, κατηγορήθηκα για κακούργημα, απολογήθηκα στον Ανακριτή και στον Εισαγγελέα, τελικά αφέθηκα ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, όπως της σειράς "Ο ιππότης της ασφάλτου" με τον Μάικλ Νάιτ. Έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητό του τον KIT που έχει ειδικό εγκέφαλο τεχνητής νοημοσύνης, λαμβάνοντας ενίοτε αυτόματες πληροφορίες, ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ».

Κάποιοι δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πανελίστες, κεντρικά δελτία ειδήσεων, site, αναπαράξατε τη ψευδή μήνυση ενός κακοποιού, χωρίς στοιχεία, που δεν έπαθε τίποτα και έπεισε – πλην ολίγων εξαιρέσεων – ότι είναι παντελώς αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια.

Όμως το περίπτερο της γειτονιάς παρέδωσε στη δικαιοσύνη το βίντεο της αλήθειας, το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα και με δικαίωσε ο περιπτεράς. Είμαστε ζούγκλα! Μιλάτε για καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της βίας και για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, αλλά δυστυχώς ο απλός πολίτης έρχεται αντιμέτωπος με τους κακοποιούς. Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο και εάν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις τόσο για την λειτουργία της δικαιοσύνης, αλλά και την ενίσχυση των διωκτικών αρχών, η κατάσταση θα είναι εκτός ελέγχου πολύ σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.