Reunion για το Ταμάμ: Βρέθηκαν Έλλη και Τζεμ και μας λένε ιστορίες από τα γυρίσματα

Η Λίλα Μπακλέση και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Reunion για το Ταμάμ: Βρέθηκαν Έλλη και Τζεμ και μας λένε ιστορίες από τα γυρίσματα

Οι αγαπημένοι και γνωστοί ηθοποιοί που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, "Ταμάμ", Λίλα Μπακλέση και Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησαν μίας εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή, "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega. Μεταξύ άλλων μίλησαν μετά από 9 χρόνια για τις πιο δυνατές στιγμές της δουλειάς τους, αλλά αποκάλυψαν και κρυφές πτυχές που δε γνωρίζαμε. Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του ηθοποιού, πως πρόκειται να παντρευτεί (δείτε εδώ τα ευχάριστα).

Οι δηλώσεις των ηθοποιών, Λίλα Μπακλέση και Γιάννη Χατζηγεωργίου για το "Ταμάμ"

«Θυμάμαι είχα κάνει κάποια, 2 - 3 κάστινγκ, πριν από το τελικό. Δύο μήνες μετά και σε αυτό το τελικό σε συνάντησα», σχολίασε η τηλεοπτική Έλλη. «Θυμάμαι, ότι όντως τότε σε συνάντησα και είπα, πως θα είσαι εσύ η συμπρωταγωνίστριά μου. Γιατί είχαμε χημεία και είμασταν άνετοι, σαν να τα λέμε όντως», είπε εκείνος.

«Η πρώτη σκηνή ήταν στο διάδρομο, την κάναμε 14 φορές το θυμάμαι χαρακτηριστικά, γιατί τη 13η κοίταξα την κάμερα», θυμάται ο τηλεοπτικός Τζεμ γελώντας. «Εγώ θυμάμαι τη σκηνή στο εστιατόριο με το ενυδρείο, που γνωρίζονται για πρώτη φορά οι οικογένειές μας. Ήταν οι αγαπημένες μου», εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής.

«Θυμάσαι την πρώτη σκηνή, που φιλιόμαστε; Εγώ τότε ήμουν πολύ άρρωστος οριακά για νοσοκομεία, ξέρναγα συνέχεια», υπογράμμισε εκείνος με χιουμοριστική διάθεση. «Πώς δεν το θυμάμαι», απάντησε εκείνη στον ίδιο τόνο. «Ήταν πολύ περίεργο το ερωτικό κάλεσμα της Έλλης στον Τζεμ, με το καράτε κιντ, αλλά πέτυχε για αυτό πήγαμε και 3 σεζόν», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Καμιά φορά τα γυρίσματα ήταν πολλές φορές άλλες εποχές. Το καλοκαίρι γυρνούσαμε τα χειμερινά με 40 βαθμούς είμασταν στην Κυψέλη με πουλόβερ, και το χειμώνα κάναμε τα καλοκαιρινά με 3 βαθμούς είμασταν με σορτσάκια», σχολίασε εκείνη. «Το μωρό Ερμίνα ήταν αγοράκι στη σκηνή της γέννας, το λένε Βαγγέλη», κατέληξε επίσης η ηθοποιός.