«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα» - Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της

«Στο πρόσωπο ήταν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα» - Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της Ελένης Καριολάκη για τον θάνατό της

Η είδηση για τον θάνατο της Ελένης Καριολάκη, της γυναίκας που έγραψε ιστορία με τις εμφανίσεις της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, καθώς έμεινε για πέντε μέρες νεκρή μέσα στο διαμέρισμα που έμενε, με τον σύζυγό της να μην έχει αντιληφθεί πως είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων, ωστόσο, είναι ακόμη πιο σοκαριστικές. Στην κάμερα του T-Live, της εκπομπής του ALPHA, μίλησαν δύο από αυτούς, οι οποίοι τους φρόντιζαν γενικότερα και τους προσέφεραν ένα πιάτο φαγητό, καθώς γνώριζαν πως αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γειτόνων για τον θάνατο της Ελένης Καριολάκη

«Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Στο πρόσωπο ήταν μαύρη. Κι άλλες φορές είχε μείνει τρεις μέρες στο κρεβάτι και μετά σηκωνόταν. Μόλις με ειδοποίησε ο άντρας της ήρθα κατευθείαν», είπε ο πρώτος, ο οποίος την βρήκε νεκρή στο ντιβάνι του δωματίου της, ενώ ο δεύτερος, κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, συμπλήρωσε:

«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω».

Ο σύζυγός της με την σειρά του, δήλωσε: «Το δωμάτιό της ήταν γεμάτο κακατσελιές (δείτε εδώ εικόνες από το γεμάτο ακαθαρσίες σκύλων, σκουπιδιών και βρώμικων ρούχων σπίτι τους). Δεν μπορούσα να μπω εκεί. Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μετά ήρθαν τα αδέρφια μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά. Μου λείπει η γυναίκα μου».