Οδός Ζαρίφη 2: Η άβολη στιγμή του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Πρέπει να πέσει το μπάτζετ της εκπομπής, για να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα απόσπασμα από το νέο project που έχει αρχίσει ο στο YouTube Κωνσταντίνος Βασάλος, προβλήθηκε στην απογευματινή εκπομπή, "Οδός Ζαρίφη 2", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και με παρουσιάστρια της, την Κατερίνα Ζαρίφη. Στο συγκεκριμένο κομμάτι φαίνεται ο personal trainer να λέει, πως εκείνος ήταν να έχει τη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, κάτι που προκάλεσε τα σχόλια του ίδιου και της ραδιοφωνικού παραγωγού (δείτε ποια ηθοποιός είχε προταθεί για το καστ της εκπομπής).

Τα σχόλια της Κατερίνας Ζαρίφη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου

«Πρέπει να πέσει το μπάτζετ της εκπομπής, για να έρθει, είχαμε και το... πέρασε και το Black Friday», είπε αρχικά το μοντέλο, ενώ φαίνεται, πως ήρθε σε δύσκολη θέση. «Σωστά τα λες Δημήτρη μου. Ο καθένας έχει αυτόν που θέλει, είσαι εσύ εδώ, είναι ο Βασάλος στη Σίσσυ Χρηστίδου, μια χαρά. Ο καθένας μας έχει βρει αυτόν που πραγματικά θέλει. Όλοι για την "Οδό Ζαρίφη", τη λύσσα σας έχει πιάσει, αμάν. Και το Πεκίνο να είμασταν δε θα χωρούσαμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για Χαμογέλα και Πάλι και Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν είμαι αρμόδιο να αλλάξω την σκαλέτα. Η θεματολογία δεν με προβληματίζει, θα προσαρμοστώ. Θα είμαι από την αρχή ως το τέλος στην εκπομπή», είπε αρχικά για την επιστροφή του στην εκπομπή του MEGA.

«Συζήτησα και για μια άλλη εκπομπή, ελπίζω να γίνει πραγματικότητα, αν δεν γίνει πάλι, καλώς», αποκάλυψε στην συνέχεια για τα επαγγελματικά του.

Σχετικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ειδικά μετά την κόντρα του με την Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε το χρονικό), απάντησε:

«Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει Black Friday τώρα. Είχα καλή τιμή, τους έκανα καλές προσφορές και με πήρανε. Μου κάνει εντύπωση γιατί είμαστε όλοι στην ίδια εταιρία. Δεν ξέρω πως μπορούν να ειπωθούν τέτοια λόγια. Όπως και να έχει αυτό είναι ένα θέμα του Δημήτρη και αυτό δεν με αφορά με την έννοια ότι όταν είχε γίνει όλο αυτό δεν υπήρχα καν στο προσκήνιο. Είναι λογικό να είναι πικραμένος για κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του, αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό. Ωραίο είναι να έχουμε την άποψή μας, να την εκφράζουμε και να κρινόμαστε για αυτήν. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.