Υπό κατασκευή: Το νέο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Βίντεο!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το δημοφιλές ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, έχουν αποφασίσει από το καλοκαίρι να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα και για αυτό το λόγο είχαν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο. Ωστόσο, οι εργασίες για το σπίτι τους, ακόμη και σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου, δεν έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να κατοικίσουν άμεσα σε αυτό. Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη Influencer μέσα από ένα story με τη μορφή βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει σε τι φάση βρίσκεται το νέο της σπίτι, που ετοιμάζει με το Σάκη Τανιμανίδη

Αν και τον τελευταίο καιρό, η ίδια δεν είναι και πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καθημερινή παρουσία σε αυτά (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα για το γεγονός), αποφάσισε να δείξει σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή η οικεία, που πρόκειται να στεγάσει την οικογένειά της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός είναι και ένα από τα αίτια, που την αναγκάζουν να περνάει περισσότερο χρόνο μακριά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη, αφού ανέφερε, ότι «Είμαστε στην τελική ευθεία!», ενώ παράλληλα εκείνη φαίνεται στο πλάνο να επιλέγει τα τζάμια που θα διακοσμίσουν το σπίτι τους.

Το σπίτι των γονιών του Σάκη στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί όμως να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα ωστόσο επισκέπτεται τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά τώρα που ανακαινίζουν το σπίτι τους με την Χριστίνα Μπόμπα περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους.

Όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται για μια μονοκατοικία με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν όπου παίζουν τα παιδιά - εγγόνια της οικογένειας.