MadWalk 2023: Με μελανιές η Ελένη Φουρέιρα λίγο μετά το show

Εκρηκτική, αλλά...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και εκρηκτική τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, έκανε μία πολύ δυνατή εμφάνιση στα χθεσινά, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, Madwalk 2023 (δείτε εδώ όλα όσα θα συζητηθούν), ωστόσο, όπως αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους όλο αυτό τις επέφερε μερικά τραύματα. Με ένα story με τη μορφή φωτογραφίας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δημοσίευσε, μας έδειξε τις μελανιές, που έκανε μετά το act της στη σκηνή του show.

Οι μελανιές της Ελένης Φουρέιρας μετά το MadWalk 2023

Η λατρεμένη τραγουδίστρια, όπως έδειξε στο κοινό της έκανε μερικές μελανιές στα πόδια μετά την εμφάνισή της, όπου ερμήνευσε το νέο της κομμάτι, που προβλέπεται να γίνει μεγάλη επιτυχία "Γδύσου". Στη σκηνή ήταν πολύ δυναμική και χόρεψε μέχρι και pole dancing.

ελένη φουρέιρα madwalk

Οι αντιδράσεις στο twitter για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Milky Way

Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (16/11) στο Milky Way το κοινό παρακολούθησε αυτό, για το οποίο μας είχαν προΐδεάσει εδώ και λίγες ημέρες οι παραγωγοί της σειράς (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο λόγος για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο σίριαλ κάτι, που φαίνεται να συντάραξε ευχάριστα τους χρήστες του twitter, καθώς τα σχόλια έπεσαν βροχή στην πλατφόρμα εκθειάζοντας την τραγουδίστρια.

Να τονίσουμε εδώ, πως η εγκυμοσύνη της Μαρίας έβαλε σε ένα μεγάλο ερωτηματικό στην πραγματοποίηση του ονείρου. Νιώθοντας πιο μόνη και πιο μπερδεμένη από ποτέ είδαμε να συναντάει με έναν μαγικό τρόπο το ίνδαλμά της, την Ελένη Φουρέιρα.

Το κοινό δεν έμεινα μόνο στην εντυπωσιακή εμφάνιση της pop star, αλλά και στα λόγια που βγήκαν από τα χείλη της για να δείξουν τον δρόμο στη Μαρία: «Υπάρχουν τόσοι ωραίοι γαλαξίες εκεί έξω, μακριά απ’ τον δικό σου!».