«Δεν θα απαντήσω αν μου...» - Η απάντηση του Γιώργου Καράβα για τα Madwalk και την κόντρα Καγιά με Ζενεβιέβ

Η αντίδραση του μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα απαντήσω αν μου...» - Η απάντηση του Γιώργου Καράβα για τα Madwalk και την κόντρα Καγιά με Ζενεβιέβ

Σε κοσμικό event βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καράβας το βράδυ της Τρίτης 21/11 και φυσικά παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και στην εμφάνιση του στα MadWalk για την οποία δέχτηκε αποθεωτικά σχόλια από πάρα πολύ κόσμο (δείτε τα highlights της βραδιάς αποκλειστικά μέσα από την κάμερα του Youweekly.gr)...

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Σχετικά με τα επαγγελματικά του και συγκεκριμένα, για την πρόταση που είχε φημολογηθεί πως είχε δεχτεί για να παρουσιάσει εκπομπή, είπε: «Δεν θα απαντήσω αν μου είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσω το "Μπαμπά-δες" στην ΕΡΤ».

Για να MadWalk και τα σχόλια που δέχτηκε, απάντησε: «Δεν ξέρω ποιος είπε ότι εγώ έκλεψα την παράσταση από τον Μορόνε. Αυτός είναι Super Star και πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Μας τίμησε με την παρουσία του».

Όταν όμως ήρθε η συζήτηση στην Βίκυ Καγιά και το μπλοκ με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι για να μην δοθεί και "τροφή" για σχόλια: «Μην με ρωτάτε για μπλοκ και τέτοια πράγματα. Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω».

Μπαίνει στο My style rocks;

Νέες εξελίξεις και αλλαγές έρχονται στο Μy Style Rocks αφού ο ΣΚΑΙ φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της εκπομπής μόδας και ετοιμάζεται να κάνει νέες προσθήκες σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πάμε Δαναή στο Mega το πρωί της Πέμπτης 5/10.

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος αναφορικά και με το θέμα της αποχώρησης ή της παραμονής της Σοφία Χατζηπαντελή στην εκπομπή.«Έχει πάρα πολύ ισχυρό συμβόλαιο που περιλαμβάνει και μίσθωση σπιτού» αναφέρει το ρεπορταζ.

Σχετικά με την διάρκεια του προγράμματος τη φετινή σεζόν λέγεται: «Είχε ακούστεί ότι θα πάει όλη τη σεζόν με δύο κύκλους back to back όμως αυτό δεν θα σημβεί.»

Ωστόσο αναμένονται και νέες προσθήκες ως guest για την ενίσχυση του προγράμματος καθώς το κανάλι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένο με τον μέσο όρο. (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε)

«Το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με guest κριτές. Είχε ακουστεί το όνομα του Λάκη Γαβαλά ο οποίος απάντησε αρνητικά...Πρόταση-Κρούση έχει γίνει και στον Γιώργο Καράβα.»