«Αν πάρεις το κινητό του, θα νομίζεις ότι έχει "πάει" με όλον τον κόσμο! Βλέπεις μόνο...» - Η εξομολόγηση της Έλενας Γαλύφα για τον σύζυγό της

«Καμία φορά είμαστε ξαπλωμένοι και πιάνει ο ένας τη μία άκρη κι ο άλλος την άλλη. Ξαφνικά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν πάρεις το κινητό του, θα νομίζεις ότι έχει

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Έλενα Γαλύφα, όταν βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης 22/1. Η Fashion blogger, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, τον οποίο σπάνια εμφανίσεις μπροστά στην κάμερα, αφού δεν είναι του χώρου και θέλει να κρατάει χαμηλό προφίλ.

Οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα

«Ο σύζυγός μου μου λέει δεν έχεις event να φύγεις από το σπίτι; Δεν με ζηλεύει καθόλου ίσια ίσα του αδειάζω τη γωνιά, παίζει Play Station, φωνάζει τους φίλους του αράζει. Μία χαρά περνάει. Μετά από 22 χρόνια δεν ζηλεύω. Αν πάρεις το κινητό του άντρα μου, θα νομίζεις ότι έχει "πάει" με όλον τον κόσμο. Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα και του λέω τι κάνεις εκεί πέρα; Ε, μου λέει "Μόνο βλέπω"» είπε αρχικά για τον αγαπημένο της.

Σε ερώτηση ποιος κάνει την πρώτη κίνηση για να τα βρουν, απάντησε με χαμόγελο και γελάκια «Νομίζω κι οι δύο. Έχω ένα μεγάλο καναπέ, καμία φορά είμαστε ξαπλωμένοι και πιάνει ο ένας τη μία άκρη κι ο άλλος την άλλη. Ξαφνικά ενώνονται δύο πόδια και αρχίζουν και τρίβονται για να ζεσταίνεται το κλίμα».

Για την συνάντηση της με τον Μικέλε Μορόνε στα MadWalk (δείτε την συγκλονιστική εμφάνισή του), απάντησε: «Ο Μορόνε είναι συγκλονιστικά όμορφος. Σε καθηλώνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που τον συναντάω. Έχει ένα σταριλίκι. Μόλις τον είδα και γύρισα σπίτι και είδα τον άντρα μου κουκουλωμένο στον καναπέ με τα γυαλιά του είπα "φεύγω"».

10 χρόνια μεγαλύτερος της ο άντρας της

Για τον σύζυγο της Θοδωρή, το ενδεχόμενο ενός παιδιού και και το ξεκίνημα της ως fashion blogger, είχε μιλήσει σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, την Τετάρτη 20/9, στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και την δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου,

«Παντρεύτηκα 25 χρονών. Ο Θοδωρής είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, πολύ πιο ώριμος και ίσως επειδή ήμουν πολύ μικρή και δεν το σκέφτηκα.»

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια βαθιά εξομολόγηση σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού.

«Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και να γίνω μαμά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και θέλω να δώσω πάρα πολλή αγάπη σε ένα νέο πλάσμα. Επειδή μεγαλώνω, θα ήθελα να γίνω πιο νέα μαμά. Μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ εγωιστικό για εμένα και ότι σε όποια ηλικία κι αν κάνεις ένα παιδί, θέλει αγάπη» ανέφερε.

Η γνωστή blogger αναφέρθηκε και στο επαγγεματικό της ξεκίνημα και μίλησε για την απόφαση της να αφήσει μία θέση στο δημόσιο για να κυνηγήσει τα όνειρα της.

«Ήταν σαν να κούπωσαν όλα μαγικά. Έβγαλα χρήματα από τον δεύτερο μήνα.»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξη της, η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όταν βγαίνει κάτι προς τα έξω, υπάρχει κάτι ήδη. Δεν υπάρχει καπνός δίχως φωτιά. Παρόλα αυτά μπορεί να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται μία είδηση, ένας μύθος γύρω από ένα πρόσωπο, επειδή πουλάει.» και κατέληξε λέγοντας: «Από τη στιγμή που βγήκε σαν επιλογή η Ηλιάνα, θέλησαν την Ηλιάνα. Ούτως ή άλλως έχει περάσει από 40 κύματα και είναι στην τηλεόραση. Για να είναι κάτι έχει. Αν της πηγαίνει ή όχι, θεωρώ ότι είναι ένα εύκολο project επειδή το έζησα και έκανα δοκιμαστικό.»