«Όλα είναι τέλεια! Γειά σας» - Η ερώτηση που δέχτηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και την έφερε σε αμηχανία

Έφυγε από το πλάνο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλα είναι τέλεια! Γειά σας» - Η ερώτηση που δέχτηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και την έφερε σε αμηχανία

Μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και εμφανισιακά να μην φαίνεται πως έχει αποκτήσει δυο παιδιά (αφού το κορμί της είναι ασύλληπτο), ωστόσο έχει δυο γιους και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία.

Τα δυο της παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη, είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία της. Μάλιστα, όλοι μαζί περνούν πολύ χρόνο, κάνοντας διάφορα ταξίδια και εξορμήσεις.

Για τους γιους της λοιπόν, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών όταν βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης 21/11.

Οι δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Είμαι παραδοσιακή μαμά αλλά έχω παραιτηθεί από το "ζακέτα να πάρεις". Η πιο χαρακτηριστική ατάκα που λέω είναι "διάβασες";», ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα παιδιά της.

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να προχωρήσει τη ζωή της με έναν άνθρωπο στο πλευρό της, εξομολογήθηκε: «Δεν θέλω να είμαι κούτσουρο μόνη μου. Θέλω τη συντροφικότητα».

Όταν ωστόσο την ρώτησαν αν έχει αυτή την στιγμή σύντροφο, είπε αμήχανα «Όλα είναι τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ. Γειά σας» και αποχώρησε.

«Στην ηλικία σου κάθεσαι και κάνεις παιχνίδια;»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο (18/11) με την ηθοποιό - παρουσιάστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια, που έχει δεχτεί.

Με αφορμή τη φωτογράφηση, που έκανε η Ντορέττα μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη για καμπάνια κατά του ηλικιακού ρατσισμού με τι φωτογραφίες να δημοσιεύονται στη συνέχεια σε στάσεις και σε λεωφορεία, μίλησαν για προσωπικές τους εμπειρίες.

«Το μήνυμα της φωτογράφισης είναι πολύ απλό και θα έπρεπε να είναι και αυτονόητο, ότι ο καθένας -΄άντρες και γυναίκες - μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει, δεν είναι κανείς κριτής, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός, που έχει το manual σχετικά με το πότε μπορούμε να φοράμε τι, οπότε νομίζω ότι καλό είναι αντί να έχουμε οτιδήποτε σχετικό με μίσος στη ζωή μας να έχουμε το ακριβώς αντίθετο, μόνο δηλώσεις και λόγια αγάπης και αυτό προσπαθούμε και εμείς με αυτή τη φωτογράφιση.

Κατά καιρούς μπορεί να έχω δεχτεί σχόλια κυρίως, όταν ανεβάζω πράγματα, που έχουν μια παιδικότητα, ένα fun, ένα αστείο, εκεί διαβάζω σχόλια τύπου ''στην ηλικία σου εσύ κάθεσαι και κάνεις πολύ παιχνίδια'' λες και μεγαλώσαμε για παιχνίδια. Ας μάθουμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον με σεβασμό», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.