Δύο μέτρα παλικάρι - Η σπάνια φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον 17χρονο γιο της

Με αφορμή τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει δυο γιους, τον Διονύση που είναι 21 ετών και τον Φίλιππο που σήμερα μάλιστα κλείνει τα 17! Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά του, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό και του ευχήθηκε δημόσια, ενώ γενέθλια είχε πριν μερικές μέρες και η ανιψιά της!

Οι δημόσιες ευχές της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα γενέθλια του γιου της

«Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος. Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δημόσιες ευχές της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα γενέθλια του γιου της 

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον πατέρα των παιδιών της, Κώστα Πηλαδάκη

Μπορεί να αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι γνωστό πως όταν ήταν 24 χρονών, παντρεύτηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, έχοντας μάλιστα για κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα κεντητό και στενό νυφικό της, που αναδείκνυε τέλεια το μπούστο της. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά, μιας και ήταν πιο σκούρα ξανθά, τα οποία τότε τα είχε μπούκλες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά ενώ κρατούσε και μια ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Ο γάμος τελικά δεν κράτησε, παρόλα αυτά όμως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, με τον Κώστα Πηλαδάκη να βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor 5.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη