«Ήμουν πιο αδιάφορος...» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Μπέζου για τα λάθη του στο μεγάλωμα της κόρης του

«Μου παραπονέθηκε ότι δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (21/11) ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπoμπή Night Out (δείτε εδώ όσα είπε) μιλώντας μεταξύ άλλων και για την κόρη, που έχει αποκτήσει με την Ναταλία Τσαλίκη.

Ο λόγος για την Ηρώ Μπέζου την μοναχοκόρη του ηθοποιού, η οποία μάλιστα έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα της οικογένειας της, με τους γονείς της να καμαρώνουν για την εξέλιξή της αυτή.

Με ειλικρίνεια μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για το μεγάλωμα της κόρης του αποκαλύπτοντας δημόσια, πως αν και δεν το ήθελε δεν μπόρεσε να είναι τόσο παρών, όσο θα ήθελε στην ανατροφή της Ηρώς Μπέζου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου για την κόρη του, Ηρώ Μπέζου

«Η κόρη μου είναι η κόρη μου. Θυμάμαι την μέρα που γεννήθηκε πάρα πολύ καλά, απίστευτα συναισθήματα, μοναδικά, νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη, γιατί βλέπεις ένα πραγματάκι, το οποίο οποίο το μέλλον εξαρτάται ως έναν βαθμό από εσένα.

Δεν έχω υπάρξει καθόλου αυστηρός. Επιεικής ήμουν. Ίσα ίσα μερικές φορές ήμουν και λίγο πιο αδιάφορος, όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς μου, αλλά το ψηλομπάλωσα αυτό με έναν τρόπο, κάνοντας την αυτοκριτική μου φυσικά, διότι ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Αν θέλω να θεωρούμαι ένας σοβαρός πατέρας αυτό έπρεπε να κάνω και όχι δήθεν ότι ενδιαφέρομαι και τον αυστηρό.

Ενδιαφέρομαι για την κόρη μου πάρα πολύ, αλλά θέλω να ενδιαφέρομαι χωρίς να είμαι από πάνω από το κεφάλι της. Δε θέλω να συμπεριφέρομαι σαν φίλος της, αλλά σαν πατέρας της. Μου παραπονέθηκε ότι δεν την ακούω και το κατάλαβα, ότι με έναν τρόπο έπρεπε να συμπλεύσω, γιατί ήμουν λίγο μακριά. Αλλά όταν λέμε, ότι τα συζητάμε τα πράγματα ανοιχτά και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί πάντα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Δεν έκανα την παραμικρή κίνηση να τη βοηθήσω στη δουλειά, θα ντρεπόμουν εγώ ο ίδιος, πολύ περισσότερο για το παιδί, αυτή ούτε το διανοήθηκε ποτέ και ακόμα ισχύει και δεν χρειάστηκε κιόλας, γιατί είχε τα προσόντα από μόνη της», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο σύντροφος της Ηρώς Μπέζου

Ο Γιάννης Μπέζος έχει κρατήσει συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουν αρκετοί που τον ακολουθούν τόσα χρόνια είναι το γεγονός πως μαζί με την Ναταλία Τσαλίκη απέκτησαν έναν καρπό από τον έρωτά τους, την Ηρώ.

Της έχει μεγάλη αδυναμία καθώς είναι μοναχοπάιδι ενώ και η ίδια ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της καθώς είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου. Μάλιστα, στην προσωπική της ζωή έχει επιλέξει να συμπορευτεί με τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Τιτόπουλο, καθώς οι δυο τους διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση καθώς είναι τουλάχιστον 8 χρόνια μαζί.

Ηρώ Μπέζου - Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Ηρώ Μπέζου με τον σύντροφό της, Μιχάλη

Αποκλειστική φωτογραφία Ηρώ Μπέζου