«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Η μικρή γεννήθηκε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη γέννα της Δανάης Μιχαλάκη

Ευτυχισμένη γιαγιά η ηθοποιός!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Η μικρή γεννήθηκε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη γέννα της Δανάης Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα την Τρίτη 21/11, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου επίσης να γίνεται για πρώτη φορά πατέρας. Στον κόσμο ήρθε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που από το πρώτο λεπτό ένωσε όλη την οικογένεια, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Γονείς έγιναν 2 χρόνια μετά τον ονειρικό τους γάμο στην Σύρο, όπου έγινε παρουσία στενών συγγενών και φίλων. Η ηθοποιός έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, με τον αγαπημένο της να φοράει επίσης λευκό κοστούμι, με το ζευγάρι να δείχνει απόλυτα ταιριαστό - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η πρώτη αντίδραση της Κομνηνού για το εγγόνι της

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε την Φιλαρέτη Κομνηνού σε δημόσια έξοδο της, με την ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη γιαγιά για τον ερχομό της μικρής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς (21/11) και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υπέροχα», είπε η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Τα τρυφερά λόγια του Παπαγεωργίου για την Μιχαλάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είχε εξομολογηθεί:

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας είναι ότι κανένας δε προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον ή να τον επηρεάσει σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη».

«Το κομμάτι της δημοσιότητας ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 100% αυτός που ήμουν και πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ίδιο και η Δανάη. Είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη από τον κόσμο. Όλα έχουν να κάνουν, όμως, με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό. Εγώ δε πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει δε θα με ρίξει στην κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά, αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό», δήλωσε έπειτα.