Ούρλιαζε με μανία κυνηγώντας τους διαρρήκτες - Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμένο από τη ληστεία στο σπίτι της Άσπας Πρεδάρη

«Είδα στην είσοδο του σπιτιού μου έναν άνδρα μελαμψό! Είχαν σπάσει το τζάμι! Άρχιζα να τρέχω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (21/11) η Άσπα Πρεδάρη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως έπεσε θύμα διάρρηξης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στη συνέχεια της ημέρας, η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Live News εξιστορώντας όλο το περιστατικό της διάρρηξης του σπιτιού της, καθώς και τα συναισθήματα της της στιγμή, που αντιλήφθηκε, πως κάτι δυσάρεστο έχει συμβεί.

Πιο αναλυτικά, η Άσπα Πρεδάρη προσπάθησε να κυνηγήσει τους δύο νεαρούς, που αποπειράθηκαν να κλέψουν αντικείμενα από το διαμέρισμα της, εξηγώντας, πως λειτούργησε με βάση το ένστικτό της κάτι, που ήταν σε κάθε περίπτωση επίφοβο. Τη στιγμή εκείνη μάλιστα η Πρεδάρη έβγαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο προβλήθηκε αποκλειστικά από την εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Άσπας Πρεδάρη για τη διάρρηξη στο σπίτι της

«Εχθές το βράδυ 7:30 η ώρα έγινε η διάρρηξη. Καθώς γύρναγα από τη δουλειά μου το απόγευμα στο σπίτι μου είδα στην είσοδο του σπιτιού μου έναν άνδρα μελαμψό κοντά στα 20 και κατευθείαν εγώ τον ρώτησα, γιατί είσαι σε ιδιωτικό χώρο θα ήθελε αν φύγεις από εδώ και εκείνος με τρέμουλο στη φωνή άργησε να μου απαντήσει. Μου είπε δεν έκανα τίποτα, απλά καθόμουν, από το φόβο στα μάτια του αγχώθηκα πιο πολύ.

Έτσι ανοίγω το κινητό μου για να τον βγάλω ένα βίντεο, γιατί θεώρησα ότι ή κάποιος έχει μπει στο σπίτι μου να με κλέψει ή ότι κοιτάζει λίγο τον χώρο για να έρθει κάποια άλλη στιγμή να κάνει τη δράση του. Έτσι όπως πήγα να τον βγάλω βίντεο ταυτόχρονα πήγα να δω το μπαλκόνι μου να δω αν έχει γίνει κάποια διάρρηξη. Εκείνη τη στιγμή είδα έναν άνθρωπο γύρω στα 20 πάλι με λευκό καπέλο να περνάει ξυστά μπροστά μου και αρχίζουν να τρέχουν γρήγορα.

Αρχίζω να τρέχω και εγώ, γιατί δεν ήξερα αν μου είχαν πάρει κάτι, για να προλάβω να τον βγάλω ένα βίντεο. Φώναζα κλέφτες, κλέφτες μήπως κινητοποιηθεί κάποιος γείτονας. Ύστερα σκέφτηκα μήπως ήταν και κάποιος άλλος στο σπίτι μου, γιατί είχαν σπάσει το τζάμι και γύρισα γρήγορα, μήπως προλάβω στο σπίτι, αλλά δεν ήταν κάποιος», είπε η Άσπα Πρεδάρη.