Ήταν παρών στον τοκετό ο Γιώργος Παπαγεωργίου - Οι πρώτες δηλώσεις του μαιευτήρα της Μιχαλάκη για τη γέννηση της κόρης τους

«Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (21/11) η Δανάη Μιχαλάκη γέννησε το πρώτο της παιδί με την ηθοποιό και τον Γιώργο Παπαγεωργίου να γίνονται γονείς για πρώτη φορά με την είδηση (δείτε εδώ) να μας αιφνιδιάζει, καθώς το μωράκι ήρθε λίγο πιο γρήγορα στη ζωή.

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη την Τετάρτη (22/11) στην εκπομπή Πάμε Δανάη έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τοκετό της ηθοποιού.

Όπως αποκάλυψε, ο γιατρός το μωρό της Μιχαλάκη και του Παπαγεωργίου γεννήθηκε φυσιολογικά και μάλιστα λίγο πιο πρόωρα σε σχέση με το αυτό, που υπολόγιζαν και συγκεκριμένα δύο εβδομάδες πιο πριν.

Oι δηλώσεις του μαιευτήρα της Δανάης Μιχαλάκη για τον τοκετό της

«Χθες γέννησε το βράδυ με φυσιολογικό τοκετό και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα με φυσιολογικό τοκετό και όλα ήταν μια χαρά. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα βγουν από το νοσοκομείο, ο πατέρας σαφώς και ήταν παρών στον τοκετό και είναι μέσα στην τρελή χαρά όλοι μαζί», είπε ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε την Φιλαρέτη Κομνηνού σε δημόσια έξοδο της, με την ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη γιαγιά για τον ερχομό της μικρής.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η μικρή γεννήθηκε ανήμερα της Παναγιάς (21/11) και νομίζω ότι θα είναι ένα ευλογημένο παιδί. Ευχαριστώ πολύ, νιώθω υπέροχα», είπε η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου.