Deal: Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής μετά το Χρήστο Φερεντίνο;

Όνομα σοκ!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Deal: Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής μετά το Χρήστο Φερεντίνο;

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος έχει αφήσει πίσω του το γνωστό τηλεπαιχνίδι, Deal, μετά από 7 ολόκληρα χρόνια επιτυχίας, το οποίο προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Παρά το γεγονός, πως εκείνος "εγκατέλειψε" το τιμόνι του παιχνιδιού, για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του ξεκίνημα (δείτε εδώ τι είχε πει για αυτή την αλλαγή στη ζωή του), το κανάλι έχει αποφασίσει να το επαναφέρει με νέο "καπετάνιο".

Ποιος θα είναι ο νέος παρουσιαστής του "Deal";

Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι", του MEGA, δεν υπάρχει ένα, αλλά περισσότερα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να είναι οι οικοδεσπότες του παιχνιδιού. Ένας από τους επικρατέστερους φαίνεται να είναι ο γνωστός παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει ήδη κάνει συζητήσεις με το σταθμό, για άλλο εγχείρημα. Ακόμη ένας που μπορεί να μας προκαλέσει εντύπωση είναι ο Πάνος Μουζουράκης.

Τελευταίο όνομα, που ακούστηκε και είναι αρκετά δυνατό για το παιχνίδι, αλλά το πιθανότερο σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι να αρνηθεί, είναι αυτό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Φερεντίνος για το Deal

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Oneman και στο δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αμπατζή, που μεταξύ άλλων μίλησε για το Deal με το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία για αρκετά χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, καθώς και για τη νέα του στέγη στο κανάλι του ΣΚΑΪ και το παιχνίδι, "Ο Μονομάχος".

«Μιας και με ρωτάς αν θα δω το Deal με άλλο παρουσιαστή θα σου πω ότι θα είναι μια μαχαιριά για μένα. Εντάξει πλάκα κάνω φυσικά, με χιούμορ το λέω αλλά το αγαπάω πάρα πολύ, είναι σαν να χωρίζεις με μια σχέση σου για την οποία έχεις πολύ ωραία συναισθήματα και τη βλέπεις να προχωράει. Στη μορφή που βλέπαμε το Deal στην Ελλάδα άλλωστε, το είχαμε φτιάξει εμείς, όταν ήρθε στην Ελλάδα δεν ήταν έτσι, με τα τραγούδια και όλα αυτά. Ήταν ένα δικό μας κομμάτι, το αγγλικό Deal είναι τελείως άδειο για παράδειγμα» ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι περίεργη η αλλαγή. Είμαι όμως τόσο χαρούμενος και με το παιχνίδι του Μονομάχου και με τον τρόπο που με έχουν δεχτεί, που αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια πολύ ωραία φάση. Το είχα ξεκινήσει πριν χρόνια και τώρα το κάνουμε σε μια νέα έκδοση που έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον», κατέληξε ο αγαπημένος δημοσιογράφος.