Η νέα φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη μέσα από το Δαφνί - Η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Πόσο καιρό θα παραμείνει στην ψυχιατρική κλινική

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό, πως ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική Αθηνών, καθώς ο ηθοποιός εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς ψυχικής υγείας.

Μέσα από πληροφορίες, που έχουν γίνει γνωστές ο ηθοποιός ήρθε σε αυτή την θέση λόγω της ταλαιπωρίας, που βιώνει τα τελευταία χρόνια με το σπίτι του, το οποίο και κινδυνεύει να χάσει παρά τις προσπάθειες του (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Σάσας Σταμάτη για την κατάστασή του).

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού την Τετάρτη (22/11) έγινε γνωστό, πως η κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη είναι καλή και, πως ίσως χρειαστεί να μείνει στην κλινική άλλη μία εβδομάδα. Μάλιστα προβλήθηκε και μία φωτογραφία, που έβγαλε ο ηθοποιός με τον δικηγόρο του, που τον επισκέφτηκε στο Δαφνί.

H φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται

Οι δηλώσεις της μητέρας του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, ο ηθοποιός παρακολουθείται από τους γιατρούς, μέχρι και εκείνοι να μπορέσουν να προσδιορίσουν ποια είναι η ψυχική του κατάσταση, ενώ ο ίδιος παραμένει κλεισμένος στον εαυτό του, χωρίς να επιθυμεί να επικοινωνήσει ιδιαίτερα με τα οικεία του πρόσωπα, γι' αυτό και έχει κλειστό το κινητό του.

Όσοι επιθυμούν να τον βρουν, επικοινωνούν πρώτα με την ψυχιατρική κλινική και έπειτα εκείνος τους ενημερώνει εάν επιθυμεί να μιλήσει ή όχι με τον άνθρωπο στην άλλη γραμμή. Η μητέρα του, δήλωσε, στον ρεπόρτερ πως περιμένει εκείνη τηλέφωνο από τον Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ μίλησε και για την κατάστασή του αυτή τη στιγμή.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου για Γαρδέλη: «Και εγώ πήγα στο Αιγινήτειο να ζητήσω βοήθεια, καλά έκανε ο Σταμάτης»