Ανατριχιαστικό: Το δώρο που ζήτησε η 7χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου από την Ελένη Μενεγάκη για τα Χριστούγεννα

«Εκείνη την ώρα μου κόπηκε η ανάσα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ήταν φθινόπωρο του 2015, όταν η Ελένη Μενεγάκη έμεινε έγκυος στο 4ο παιδί της, από τον μέχρι σήμερα σύντροφο και σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλο. Μάλιστα το YOU όχι μόνο είχε αποκαλύψει πρώτο την είδηση αλλά είχε φέρει πρώτο και κατ' αποκλειστικότητα στην δημοσιότητα την φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανοιχτό το κουμπί από το παντελόνι της (δείτε την εδώ).

Από τότε έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια, 7 χρόνια χαράς που στην ζωή της βρίσκεται η μικρή Μαρίνα και κάθε μέρα ζει μαζί της κι από μια έκπληξη.

Η μικρή Μαρίνα μεγαλώνει κι όπως όλα τα παιδάκια, ανακαλύπτει σιγά σιγά τον κόσμο. Πρόσφατα, μάλιστα, η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι μάλλον η κόρη της έμαθε πως... δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης κι αποφάσισε να την περιπαίξει ζητώντας... της Παναγιάς τα μάτια.

Το δώρο που θέλει η μικρή Μαρίνα

Για την ακρίβεια η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σκεφτόμουν λόγω της μικρής μου κόρης, ότι δεν είμαι σίγουρη αν κάποιες φίλες της τής έχουν προδώσει το θέμα Άγιου Βασίλη. Αισθάνθηκα σαν να με περιέπαιξε λίγο γιατί της είπα "τι δώρο θέλει τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη;". Μου είπε ότι θέλει ένα χάμστερ. Εκείνη την ώρα μου κόπηκε ο βήχας και η ανάσα τα πάντα όλα, και της είπα "όχι" γιατί δεν γίνεται να έχει χάμστερ γιατί αυτό είναι ζωντανό και τρέχει. Τότε μου είπε ότι "τότε ένα κόκκινο panda;". Της λέω ότι δε μπορεί να τα φέρει όλα ο Άγιος Βασίλης και μου είπε "δεν πειράζει μαμά, πάρτο εσύ". Κι εκεί πάνω λες "με παίζει η κόρη μου; Μεγάλωσε κι αυτή;".Είναι καλό να αφήνουμε τα παιδάκια να μεγαλώνουν με την ιδέα του Άγιου Βασίλη. Είναι ωραία η ιδέα του! Μόνο που μου είπε το ποντικάκι, ανατρίχιασα! Τα βλέπω να βγαίνουν μπροστά μου σε βίντεο στο Instagram και τρελαίνομαι».

Σπάνια φωτογραφικό υλικό από την βάπτιση της μικρής - Ο στολισμός ήταν από τα ΙΚΕΑ

Και μιας και κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός πως κατάφερε να κρατήσει την βάπτιση της κόρης της, Μαρίνας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως στόλισε το μοναστήρι με πράγματα από τα ΙΚΕΑ για να μην την πάρει κανείς χαμπάρι.

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην τότε εκπομπή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βάπτισαν την κόρη τους το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου στην Άνδρο, σε πολύ στενό κύκλο με νονούς τα άλλα τρία της παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο. Η μικρούλα πήρε το όνομα Μαρίνα! Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την τελετή, δείχοντάς μας τις μπομπονιέρες αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο. «Σήμερα η μικρούλα μας βαπτίστηκε. Μαρίνα είναι το όνομα που της έδωσαν τ' αδέρφια της που ήταν και οι νονοί της», είχε γράψει η Μενεγάκη τότε στο Twitter.

Ελένη Μενεγάκη βάπτιση μικρής μαρίνας

Το μυστήριο είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.