«Περιμένουν το πρώτο τους παιδί...» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πάμε Δανάη

Ευχάριστα νέα!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Περιμένουν το πρώτο τους παιδί...» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Πάμε Δανάη

Πριν λίγο καιρό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, η είδηση της επί ενός χρόνου σχέσης του αγαπημένου ηθοποιού, Άλκη Κούρκουλου (δείτε εδώ ποια είναι η σύντροφός του). Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ένα ακόμα ευχάριστο νέο για ανθρώπους του χώρου "έσκασε", καθώς ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια περιμένει το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, από την πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, το ζευγάρι αναμένει το ευχάριστο γεγονός με πολλή χαρά, αν και οι ίδιοι προς το παρόν δεν το έχουν ανακοινώσει δημοσίως.

Ποιο είναι ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι δύο μελλοντικοί γονείς ανήκουν στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο. Είναι ένα νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αλλά και οι ίδιοι είναι σε νεαρή ηλικία. Το ζευγάρι δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμα το γεγονός. Είναι πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους, ενώ και οι δύο είναι πολύ δημοφιλείς στο κοινό. Ο δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε ποιοι είναι, ούτε όμως απάντησε εάν το ζευγάρι έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά εμείς τους ευχόμαστε με το καλό και να είναι υγιέστατο! Αναμένουμε τα επίσημα!

Υπενθυμίζουμε, πως ένα εξίσου αγαπημένο και πολύ γνωστό ζευγάρι του καλλιτεχνικού κόσμου απέκτησε το πρώτο τους παιδάκι. Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν γονείς. Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη την Τετάρτη (22/11) στην εκπομπή Πάμε Δανάη έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον τοκετό της ηθοποιού.

Όπως αποκάλυψε, ο γιατρός το μωρό της Μιχαλάκη και του Παπαγεωργίου γεννήθηκε φυσιολογικά και μάλιστα λίγο πιο πρόωρα σε σχέση με το αυτό, που υπολόγιζαν και συγκεκριμένα δύο εβδομάδες πιο πριν.

«Χθες γέννησε το βράδυ με φυσιολογικό τοκετό και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Γέννησε δύο εβδομάδες νωρίτερα με φυσιολογικό τοκετό και όλα ήταν μια χαρά. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα βγουν από το νοσοκομείο, ο πατέρας σαφώς και ήταν παρών στον τοκετό και είναι μέσα στην τρελή χαρά όλοι μαζί», είπε ο μαιευτήρας της Δανάης Μιχαλάκη.