«Έρχομαι στο νεκροταφείο να τον δω, κάθε μέρα» - Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τα 40α του Αίαντα Μανθόπουλου

Τα συγκινητικά λόγια της συντρόφου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έρχομαι στο νεκροταφείο να τον δω, κάθε μέρα» - Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τα 40α του Αίαντα Μανθόπουλου

Λίγο παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός πέθανε έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, όπου οδηγήθηκε εσπευσμένα έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη την Δευτέρα 9/10.

Όπως γρήγορα κυκλοφόρησε η είδηση, άλλο τόσο γρήγορες ήταν οι αναρτήσεις από φίλους και πρώην συνεργάτες που έπεσαν "βροχή". Ανάμεσα τους η Ελένη Ράντου με την οποία συνεργάστηκε στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε την ανάρτηση της) αλλά και η Εβελίνα Παπούλια με την οποία συνεργάστηκε στους Δύο Ξένους.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Παιανίας στις 20/10 σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία εκτός της τελευταίας του συντρόφου, ήταν η πρώτη του σύζυγος αλλά και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του - δείτε φωτογραφίες.

Πότε θα γίνει το μνημόσυνο των 40 ημερών για τον Αίαντα Μανθόπουλο

Η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου και αποκάλυψε πως πηγαίνει καθημερινά στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να τον επισκεφθεί.

«Κάθε λεπτό μου λείπει. Δεν υπάρχει ώρα της ημέρας να μην μου λείπει, δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας να μην μου λείπει. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έρχομαι να το δω κάθε μέρα στο νεκροταφείο. Πάντα είχα μία καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά του αλλά οι συνθήκες πια δεν το επιτρέπουν. Καλύτερα να μην ανακατεύομαι σε αυτά» , ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως την 1η Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 40ήμερο μνημόσυνο με φίλους και πρώην συνεργάτες να τον τιμούν με την παρουσία τους.