Έρωτας Φυγάς: Αγγελικό πρόσωπο με ψυχρή καρδιά - Το σατανικό σχέδιο της Άρτεμης για να καταστρέψει τον Ιάσονα

Η κρυφή σχέση με τον Φάνη! Τον κάνει να την ερωτευτεί για να...

Έρωτας Φυγάς: Αγγελικό πρόσωπο με ψυχρή καρδιά - Το σατανικό σχέδιο της Άρτεμης για να καταστρέψει τον Ιάσονα

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας μπαίνει στο στόχαστρο του Φάνη και της Αρτεμης και είναι έτοιμος να πέσει στην παγίδα τους, αφού δεν μπορεί καν να φανταστεί τι είναι αυτό που τον ενώνει με αυτούς τους δύο ανθρώπους. Η ολική καταστροφή του θα είναι για εκείνους η θριαμβευτική νίκη τους.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TiVi Σήριαλ

Ποια είναι στα αλήθεια η Άρτεμης στον Έρωτα Φυγά;

Ο Φάνης από τότε που έκανε την εμφάνισή του στη περιοχή, έχει καταφέρει να γίνει σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό με τον Ιάσονα, γεγονός που κανείς δεν γνωρίζει. Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητεί για τις κινήσεις του και του λέει τα σχέδιά του είναι η… συνεργός και σύντροφός του, που δεν είναι άλλη από την Αρτεμη.

Η Αρτεμις είναι μια νεαρή γιατρός η οποία καταφθάνει στη Μεσσήνη για να στελεχώσει το προσωπικό τού νοσοκομείου, καλύπτοντας μια θέση που έχει μείνει κενή, σε μια φαινομενικά ήσυχη περίοδο παύσης πυρών στην περιοχή. Ομως κρύβει κι εκείνη ένα μεγάλο μυστικό. Η ίδια είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της. Οι απαντήσεις που ψάχνει θα έρθουν, όμως τότε ίσως είναι πολύ αργά.

Δείτε επίσης στο σημερινό 22/11 επεισόδιο: «Αλεξάνδρα! Βοήθησε με!» - Οι κραυγές της Ευγενίας την ώρα που το μωρό της "χάνεται" στο ποτάμι

Το σχέδιο

Έρωτας Φυγάς Φάνης

Ο Φάνης μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα, καθώς τους συνδέει ένα καλά θαμμένο μυστικό που ξέρει μόνο ο ίδιος. Ο Ιάσονας είναι αδελφός του. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από εκείνον γιατί εξαιτίας του έζησε στη σκιά, χωρίς οικογένεια.

Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε, αν και ήξερε την ύπαρξή του. Ο νεαρός άντρας νιώθει κατάφορα αδικημένος γι’ αυτό και ο στόχος του είναι να του πάρει όλη την περιουσία. Βοηθός του σε αυτό είναι η Αρτεμις, η οποία όμως με τη σειρά της έχει τους δικούς της λόγους να θέλει να έχει από κοντά τον άρχοντα του Κιάρι. Σύμφωνα με το σχέδιό τους, η Αρτεμις, που είναι πανέμορφη και πολύ γοητευτική, θα ρίξει τα δίχτυα της στον Ιάσονα προκειμένου εκείνος, πληγωμένος κι ευάλωτος όπως είναι από την Αλεξάνδρα, να την ερωτευτεί, να χωρίσει τη γυναίκα του και να παντρευτεί εκείνη. Βέβαια, η Αλεξάνδρα θα αλλάξει ξαφνικά γνώμη και θα τον ερωτευτεί και εκείνη.

Παράλληλα ο Φάνης βάζει στο δικό του στόχαστρο την Ευγενία. Μετά τον χαμό του Μάρκου από αυτοκινητικό δυστύχημα (δείτε εδώ το αποκλειστικό), εκείνη μένει χήρα και με μια μεγάλη περιουσία. Ετσι, Φάνης και Αρτεμις έχουν σκοπό να αρπάξουν τις περιουσίες και των δύο και να το σκάσουν μακριά. Ομως δεν έχουν υπολογίσει έναν παράγοντα που θα ανατρέψει τα πάντα. Και οι δύο θα ερωτευτούν τα υποψήφια θύματά τους και τότε τα γεγονότα θα πάρουν εντελώς απρόσμενη τροπή. Ειδικά η Αρτεμις, η οποία ερωτεύεται παράφορα τον λάθος άνθρωπο, οδηγείται στα άκρα και τα διαλύει όλα στο πέρασμά της.